hvordan man kan købe økologisk bomuld tøj

At købe tøj lavet af økologisk bomuld er ikke billige, men det er et positivt skridt, du kan gøre mod at gå økologisk . Hvis du har besluttet, at du ønsker at forlade en mindre plads på vores planet , her er nogle måder, du kan begynde med økologisk bomuld tøj
1 .
Overvej skaden bomuld landbruget gør at vores planet . Af alle de afgrøder, der dyrkes i USA , afhænger bomuld det mest om pesticider og kunstgødning . Den afstrømning fra bomuld afgrøder truer stabiliteten af de økosystemer , der omgiver felterne .
2 .
Hvis du køber ikke -økologiske bomuld , er du direkte bidrager til denne situation . Det kan ikke være realistisk at aldrig købe store gård bomuld igen , men du kan i det mindste overveje at skifte en del af dit tøj indkøb til økologisk bomuldstøj .

3 .
Overvej også farvestoffer at gå ind i " almindelige " tøj . Disse er ofte giftige eller i det mindste uorganiske . Organiske farvestoffer er lige så gode og lige så fast-men de er lidt dyrere at producere . Er det det værd for dig ?
4 .
Dit bedste kilder til økologisk tøj er on- line . Gennemse nogle af de tilbud og se , om det føles rigtigt for dig . Som altid , når de køber online , skal du ikke undervurdere de forsendelsesomkostninger . Jeg har medtaget nogle af de bedre kilder nedenfor i RESSOURCEUDNYTTELSE afsnittet .

gode råd og advarsler • Du kan få brug for at hæve dit tøj budget lidt , hvis du går over til økologisk bomuld . Overvej 20 dollars om måneden i en sparegris for at mindske svie .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.