hvordan man kan køre over en bevidstløs person

Når du møder en person, der er bevidstløs , er tiden af afgørende betydning. Du kan være uvidende om , hvor længe personen har været i denne tilstand , og hvad problemet er . Hvis du finder den bevidstløse personer liggende på maven , rullende ham over er et vigtigt første skridt at afgøre, yderligere behandling . Rul person over , hvis du har mistanke om personen ikke er faldet fra et højt højde og kan have rygrad frakturer ; rullende over en person med ryggen frakturer kan yderligere skade personen . Hvis der ikke er tegn på en rygrad fraktur , bør du rulle person over med omhu .

Du skal bruge:
Strainer
. 3 store potter .
Måleske .
Blegemiddel til husholdningsbrug.

Stor ske .
Ren beholder med låg .


1 .
Knæl ved siden af personen og pude på bagsiden af hovedet med hånden .

2 .

Drej bevidstløs persons hoved mod dig og sørg for hendes mund er åben , og at hans luft gange er fri for forhindringer , så hun kan trække vejret . Hvis du ser noget fanget i hendes mund , når ind i hendes mund og trække ud forhindringen .
3 .
Tuck det ubevidste personens arm, der er tættest på dig rundt hans side og lidt under hans krop , holde det lige . Lægge sin langt armen over hans bryst . Træk ankel , der er længst borte fra dig over hans andre ankel . De forbereder sine lemmer til at rulle ham over .
4 .

Forbered dig på at støtte hendes krop med dit knæ , som du ruller det ubevidste person over . Placer din ene hånd bag hendes hoved og din anden hånd på hendes tøj på den anden side af hendes talje.
5 .
Træk ham mod dig hurtigt og smidigt, rullende ham helt forfra på sin tilbage . Vær sikker på at beskytte sit hoved med hånden , så det ikke rammer noget .
6 .
Hjælp hende har en åben vejrtrækning passagen ved at sænke hagen , så det er lige ned . Sørg for, at hendes hals er lige , så hun kan ånde frit .

7 .
Træk begge arme og ben for at sikre, at de ikke er under bevidstløse mands krop .

8 .
Ring for akut hjælp .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.