hvordan man kan leve en grøn , miljøvenlig livsstil

Det kan være nemt at sige, at du ønsker at leve en grøn livsstil , men nogle gange de faktiske ændringer kan virke overvældende . Tag et skridt i den rigtige retning ved at følge nedenstående trin for nemt at begynde at leve et grønnere , mere miljøvenlig livsstil
1

Genbrug . De fleste mennesker ved, det er en rigtig god id¨¦ i teorien , men de har ikke nødvendigvis praksis . Træffe beslutning om at indlede genvinde dette forår , og se hvor nemt det er ! Dette kan have en betydelig indvirkning på miljøet .
2 .
Spar energi ved at hænge tøjet til tørre . De vil lugte frisk stor fra den friske forårsluft , og du vil undgå at bruge en af de største energi suckers i hjemmet , din tørretumbler .

3 .
Bring genbruges tasker , når du går på indkøb . Du kan finde disse til salg for meget få penge på de fleste dagligvarebutikker nu . Derudover kan du gemme regelmæssig tasker og genbruge dem flere gange . Uanset hvad , det er en god måde at hjælpe planeten .
4 .
stoppe med at købe vand i plastflasker . Det er forbløffende , hvor mange mennesker , som ellers er meget miljøvenlig brug og bortskaffelse af flere plastflasker hver uge , eller endda hver dag . Sætte en stopper for dette ved at købe genbrugsemballager vandflasker .
5 .

Praksis grøn rengøring . Start med de mest umiddelbare omgivelser-dit eget hjem . Stop rengøring af dit hus med giftige kemikalier og irritanter . Du vil hjælpe dig selv , din familie og miljøet . Kig efter grønne rengøringsmidler eller anvende naturlige alternativer rengøringsmidler , som du kan forberede derhjemme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.