hvordan man kan sætte dig ud hvis du fanger i brand

Forestiller det værst tænkelige scenarie er ikke en behagelig opgave, men generende brande kan være farligt , hvis enkle procedurer ikke er lært . Den grundlæggende stop , drop , og rul brandslukning procedure har reddet mange liv i løbet af året . Disse grundlæggende tips vil hjælpe dig med at forstå hvordan man kan sætte dig ud hvis du fanger i brand
1 .
Stop bevægelse. Når de står over en kamp med ild , det første svar er typisk en af skræmmende panik . Kører rundt eller vinke armene hurtigt i fortvivlelse vil kun forværre den ødelæggende flammer . Det første skridt i at sætte dig selv ud , hvis du fanger i brand , er at stoppe bevægelse . Er stadig helt rolig og stille.
2 .
Drop til jorden . Når et sikkert niveau af ro er blevet bevaret , drop ned til jorden på din front . Dette ansigt ned tilgang hjælper til at forhindre branden i at brede sig til ansigt, hoved og hals . Beskyttelse af ansigt og hoved er top prioriteringer, når der beskæftiger sig med en rasende ild .

3 .
Roll på jorden . Mens der i bugleje med ansigt nedad , begynder at rulle på jorden i en hurtig og metodisk bevægelse . Jorden vil arbejde på at snus ud af flammerne , som har angrebet tøjet eller kroppen . Fratage flammer af ilt ved bevidst rullende på jorden vil få flammerne at dø ud .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.