hvordan man kan spare på vandet for børn

Undervisning børnene hvordan man kan tage sig af miljøet og at spare vand og energi , mens de er unge sæt gode vaner , der holder i en menneskealder . De fleste af de bedste tips til vandbesparelse for både børn og voksne er ikke kompliceret . Sammenhæng er nøglen. Ved brug af blot en mindre gallon vand om dagen per person ville spare omkring 85 milliarder gallons af vand om året . Der er enkle tips , som børnene kan bruge til at hjælpe dem, vandbesparelser tilføje op , men den bedste måde at lære børn at spare på vandet er for forældre at føre med et godt eksempel .

Du skal bruge:
rent glas kop eller container
. pH- strips med farveovergang chart .
Ren pipette .1 .
Drej vandet hele vejen fra, når du er færdig med at bruge vasken . Lad ikke vand dryppe . Du spilder en gallon vand med hver 15. 000 dråber .
2 .
Sluk for vandet , mens du børster tænder . Kun slå vandet på en lidt for våd din tandbørste og til at skylle ud i vasken og din mund . Du vil spare omkring to gallons per minut .
3 .

skylle toilettet , når du defecate . Da de fleste ture til badeværelset kun involverer vandladning , vil dette spare 02:58 gallon per skyl .
4 .
Fortæl restauranten tjeneren ikke at bringe vand til bordet , medmindre du vil drikker det . Det tager to glas vand til at vaske hvert glas , så du sparer tre glas vand . Det er næsten en gallon for en familie på fire .
5 .
Skyl din frugt , veggies og retter i en vask eller balje med vand i stedet for at køre hane og bruge vand til planter og blomster . Du kan gemme to eller tre gallons.

6 .
Tag en kortere brusebad eller fylde badekarret med mindre vand . Hvert minut af dit brusebad bruger så meget som fem liter vand . Et badekar har 30 til 40 gallons, så brug et badekar med kun lidt vand i det bruger mindre vand end en fem -minutters brusebad .
7 .
Vand planterne , når de har brug for det . Brug din finger og se om det snavs med rode er fugtigt . Hvis det er , så dine planter behøver ikke vand .
8 .

Brug sprinkler til at spille i kun de dele af værftet , der skal vandes . Flytte den rundt til forskellige områder på værftet til vand , når du spiller .
9 .
Gå rundt i huset med dine forældre og se efter utætheder . Du kan holde de værktøjer , når de fastsætter dem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.