hvordan man lærer Røde Kors førstehjælp

Den amerikanske Røde Kors er en non-profit organisation, der hjælper folk i katastrofesituationer . Organisationen tilbyder en bred vifte af førstehjælp uddannelsesprogrammer, herunder undervisning i genoplivningsudstyr ( CPR ) for både voksne og børn , standard førstehjælp og førstehjælp til professionelle reddere . Mange job kræver, at du kender førstehjælp , men selv hvis dit job ikke , at få førstehjælp uddannelse er en smart idé . Du ved aldrig , hvornår du kan blive nødt til give en hjælpende hånd til en person i nød

Instruktioner


1 .
Find et træningsprogram . Hvis du bor i nærheden af en by , du vil kunne finde en Røde Kors-tilknyttede uddannelsesprogram i dit område . Brug dine postnummer , søg Røde Kors hjemmeside for at finde den nærmeste træningsanlæg . Under kurset i person tilbyder store fordel at give dig hands -on erfaring i førstehjælp .
2 .
Tag en online kursus . Røde Kors tilbyder også førstehjælp træningsprogrammer online . Blot registrere via hjemmesiden og færdiggøre kursusmoduler . Du vil blive afprøvet i slutningen af uddannelsen . For at blive certificeret , skal du bestå med en score på 80 procent eller højere . Til certificering i visse færdigheder som CPR , du også skal udfylde en 30-minutters færdighed session i person med en Røde Kors -instruktør.

3 .
Tag et genopfriskningskursus . Hvis det har været et par år siden du tog et Røde Kors førstehjælpskursus eller dit certifikat er udløbet , kan du børste op på det grundlæggende med et genopfriskningskursus .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.