hvordan man undgår kriminalitet , når du handler

Et alarmerende kriminalitet Tendensen har været breder sig i hele forstæder Amerika . Stærke arm røveri fortsætter med at eskalere i og uden købmandsforretninger, indkøbscentre , nærbutikker og benzinstationer . Både mænd og kvinder er valgt ofre . Uledsagede kvinder er det primære mål for gerningsmændene . Denne form for kriminalitet har infiltreret alle kvarterer fra lav indkomst til elite .
Shoppers brug for at vide , hvad de kan gøre for at undgå kriminalitet , når de er shopping . En af de bedste måder en shopper kan undgå kriminalitet , er at opretholde en øget følelse af bevidsthed . Denne artikel giver en mulighed for at drage nytte af erfaringerne fra et offer , mens man lærer sikkerhed tips fra retshåndhævelse. Ved udgangen af denne artikel , du vil blive udstyret med en strategi for at undgå kriminalitet , når de handler
1 .
ALTID huske , at det element af overraskelse letter denne form for kriminalitet . Vær opmærksom på dine omgivelser . Aldrig antage, at du er sikker , fordi du er inde i en butik , shopping i en " pæn " kvarter , eller fordi det er dagslys .
2 .
Når du lægger køb ind i last -området i din bil , låse din pung /værdigenstande i fronten af bilen . Åbn bagagerummet , forlader bilen låste døre og placere dine varer i bag i bilen .

3 .
Lås din bil døre , når du lægger brændstof i din bil og lade personlige genstande inde og ude af syne . Udskriv altid en kvittering , når du betaler ved pumpen . Der er et værktøj tyvene har designet til at hente dine kreditkortoplysninger . Faldende udskrive en kvittering skaber en portal , der kan bruges til at få adgang til dine finansielle oplysninger .
4 .
kriminalitet inde i butikken fortsætter med at stige . Shoppere svigtet deres vagt forudsat at de er sikre inde i bygningen . Du skal være lige så forsigtig i og uden for butikken .
5 .

Må ikke være rart . Kvinder har ofte føler, at de er nødt til at være rart og de kriminelle kender det . Vær opmærksom på og være uhøflige , når det er nødvendigt.
6 .
Hvis du bliver kontaktet af nogen, der truer dig og krævende penge , ALDRIG skændes. Giv dem , hvad de vil , så husk alt, hvad du kan og ringe til politiet .
7 .
Predators kommer i alle køn og racer . Du kan blive offer for en ung kvinde, ældre mand , teenager eller smuk mand i en virksomhed trop. Være lige så forsigtig af alle .

8 .
Det er altid en god ide at bruge forsigtighed med hensyn til din sikkerhed , når de handler efter mørkets frembrud . Det er en dårlig idé at tro, at dagslys er sikkert . Du har sandsynligvis ikke ville forvente at blive overfaldet på en torsdag eftermiddag i Bilka parkeringspladsen af to unge kvinder . Som de fleste kunder , kan du gå ud fra , at du er sikker på en søndag morgen i en eksklusive kvarter helsekostforretning ( især hvis du er mand ) . Disse er konkrete eksempler på kriminelle skal bruge det element af overraskelse til deres fordel .
9 .
Hvis en hacker forsøger at tage dig til en anden placering , gør alt i din magt for at forhindre det .
10 .

Må ikke bære en stor mængde af kontanter , mere end to kreditkort , sygesikringsbevis eller adgangskode oplysninger, når du handler . Skriv aldrig adgangskode eller pin oplysninger om eller i nærheden af din kreditkort eller bankkonto oplysninger , såsom et checkhæfte .

gode råd og advarsler


 • fortsat bevidstgørelse af dine omgivelser er en af de bedste måder, du kan beskytte dig selv .
 • Efterlad ikke noget værdifuldt på et sted, hvor det er synligt fra ydersiden af bilen . Lad ikke din GPS , pung , mobiltelefon , pels , mappe , Loose Change , computer , indkøbsposer , sko eller stort set alt i en parkeret bil , hvor det let kan ses udefra . Flytte elementer til stammen eller placere dem under et sæde .
 • Giv venligst oplysningerne i denne artikel på din ældre familiemedlemmer , venner og naboer ! De ældre er de hyppigste ofre for denne form for kriminalitet . Print denne artikel og giv den til en ældre ven , familiemedlem eller nabo .
 • Kriminalitet har ingen adresse !

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.