hvordan man undgår panik , når man overvejer den globale opvarmning

Global opvarmning er et spørgsmål der har været i debatten i årevis , hvilket fik nogle panik og bekymring samt fantastiske film , der gør situationen mere skræmmende . Tanken om, at vi kunne have morder storme eller hajer svømme gennem New York City er en , der chok og skræmmer folk , især når de overvejer dødsfald , der ville ske . Mange mennesker tænker på den globale opvarmning og panik . Det er vigtigt at undgå panik , når tænker på spørgsmål såsom global opvarmning
1 .
Stop bekymre sig om Jorden så meget . Selv om det er vigtigt at genbruge og tage sig af din del i at holde vores jord rene og smukke , er det også vigtigt at huske , at da istiden jorden har været svagt stigende i temperaturen . Hvis jorden ikke havde været varmet op, ville det stadig være en blok af is .
2 .
Find ud af de faktiske forhold. Før panik , bør du vide , hvad fakta er. Hvis du ikke kan bevise, hvad du siger ud over en skygge af tvivl , påpege faktiske omstændigheder, som gives af eksperter og læring alt, hvad der er diskuteret , har du mere undersøgelse for at gøre .

3 .
Don 't lytte til ravings af berømte mennesker . Enhver, berømt, hvorvidt en berømthed eller en politiker , der vil forsøge at få folk til at være opmærksomme på dem, og de vil tud nogle fakta uden at give det fulde billede . Dette kan gøre panik let , fordi de vil give undergang og dysterhed hypotese . Desværre er de kun giver en hypotese , og de er ikke at give nogen fuldstændig fakta .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.