hvordan man vælger en kørestol leje

For dem , der ikke ønsker at tage deres egen kørestol på rejse, en kørestol leje er et ideelt valg , og det sparer også rejseudgifter . Feriesteder og hoteller tilbyder kørestol huslejer , der er egnet til terrænet , hvor den vil blive brugt . Uanset om du vælger en kørestol leje for dig selv , eller for en elsket en , bør overvejelser foretages, når du sammenligner forskellige kørestol huslejer

Du skal bruge: .
Strainer
3 store potter .
Måleske .
Blegemiddel til husholdningsbrug.

Stor ske .
Ren beholder med låg .


1 .
Overvej hvem der vil bruge kørestolen leje . Når du sammenligner medicinsk udstyr huslejer , skal du spørge selskabet spørgsmål om deres kørestol huslejer . Hvis kørestolen leje er for en ven eller slægtning , vil du sandsynligvis blive bedt om at udfylde en formular med angivelse af personer højde , tilstand , vægt og alle andre medicinske oplysninger, der kan bruges til at vælge den rette kørestolen leje . Du skal være sikker på at gøre opmærksomme på eventuelle særlige forhold eller anmodninger fra den person, som vil bruge kørestol , og find ud af, om kørestolen udlejeren har det rigtige udstyr .

2 .
Før vi ser på kørestol huslejer , bestemmer terræn , det vil blive brugt i løbet af din rejse . Alle kørestol huslejer har forskellige formål , så bør du sørge for , at den kan bruges udendørs . Kørestole , der kan bruges indendørs omkring udvej kan ikke være egnet til sten vandreture , fortove og andre terræn . Kontakt udvej før tid for at sikre , at de har medicinsk udstyr huslejer , der passer til dine behov . De fleste feriesteder kan opfylde dine kørestolen leje behov . Hvis den person, der bruger kørestol ikke er i stand til manuelt at flytte det selv , eller har nogen hjælpe , så en el-scooter bør overvejes .
3 .
Find ud af , om ekstra tilbehør er inkluderet med kørestol leje , gratis . Nogle medicinske udstyr huslejer omfatte totes og våben til kørestol gratis , og andre virksomheder vil opkræve ekstra . Dette også måske ikke være omfattet af en forsikring , så du bør spørge kørestolen udlejeren , før du tilmelder nogen papirer . Kørestol huslejer har normalt en fri erstatning , hvis noget går galt , men du bør tjekke med kørestolen udlejningsfirmaet skal sørge for . Find ud af , om der er nogen ekstra gebyrer eller afgifter for kørestolen leje .
4 .

Find kørestol udlejningsselskaber online og opfordring til at stille spørgsmål og sammenligne priser . Prøve at finde nogle anmeldelser fra andre folk, der har brug kørestolen udlejer før .

gode råd og advarsler


 • Få alle kørestolen lejekontrakterne i skriver fra den medicinske udstyr huslejer selskab
 • Fandt ud af , om der er et gebyr for levering eller afhentning af kørestolen leje
 • Sørg for medicinsk udstyr huslejer repræsentant inspicerer kørestolen leje for at sikre, at delene er intakte og i orden

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.