kemikalier i permanent markører

Faste markører har været en grundpille skriver redskab i over 50 år , takket være holdbarheden af deres blæk og evne til disse markører til at skrive klart på ikke-. papiroverflader . De kemikalier, der findes i fast markører-xylen , toluen og urethan harpiks-er det der giver disse markører deres karakteristiske evner til at håndtere usædvanlige overflader og efterlade varige beskeder . Mens store eller langvarig eksponering for disse kemikalier er skadelige og giftige, og de beløb, der er til stede i en permanent markør er minimal for den afslappede brugeren .

Xylen


Xylen er en let fordampet , brandfarlig klar væske . Xylen røg , i tilstrækkeligt store mængder , vil ophobes i lavtliggende områder , som dampe fra xylen er tung i forhold til luft igennem , som det rejser . Xylen er et af de mest rigeligt kemikalier, der fremstilles i USA , med dens vigtigste kilde er råolie . Bortset fra at være til stede i permanent markører , er xylen anvendt som en tyndere i maling , som maling opløsningsmiddel , som opløsningsmiddel i pesticider og i klæbestoffer .

Tilstrækkelig eksponering for xylen ved indtagelse , optagelse gennem huden eller gennem overdreven indånding vil skabe systemisk toksicitet .

Toluen


Ligesom xylen , toluen er en farveløs væske, der er til stede i råolie, og som i tolu træet . Sammen med dets anvendelse i permanent markører , er toluen anvendes i maling og fortynder , gummi , lak , fingernegl polish og lim.

Graden af toluen indåndes , mens du bruger en permanent markør er ubetydeligt , men indånder store niveauer af toluen i en kort tid fra en kilde mere intens end en permanent markør kan forårsage svimmelhed og døsighed . Et moderat niveau af eksponering for toluen kan påvirke nervesystemet ved at inducere træthed og svaghed , berusede adfærd , forvirring , hukommelsestab , kvalme og endda midlertidigt synstab .

Urethane ( Som Resin )


Urethane harpiks i permanent markører bruges til at fungere som bindemiddel med blæk . Efter alkohol inden blækket fordamper , skaber urethan harpiks frigøres ved brug af markør en film . Denne film ikke blot tilskynder glat og jævn blæktilgang til skrivning , men også skaber en stærk vedhæftning mellem pigment i blæk og papir .

Urethane harpikser også populært bruges i hus maling .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.