komponenter af melamin

Melamin har været genstand for overbevisende nyheder i de seneste par år , hovedsagelig på grund af dets toksiske egenskaber , når tilsættes fødevarer . Melamin er et nonorganic harpiks , at industrielle producenter bruger som en lim, en belægning og en lim . Melamin er også en sammensat træprodukt , som bygningshåndværkere anvende i møbler og reoler . Den kemiske komponenter i melamin læses som Mr. Yuk mest eftersøgte liste .

cyanursyre


Melamin i sig selv har en forholdsvis lav toksicitet kvotient . Når melamin er ledsaget af cyanursyre , som det ofte er tilfældet , kan det skabe en krystallisering af elementer, der kan føre til nyresten og nyresvigt . Cyanursyre er ofte til stede i melamin harpiks . Nogle børn i Kina , som indtog formel , at fabrikanterne sminket med melamin i et forsøg på at gøre det ud mere nærende erfarne nyresten og i nogle tilfælde , manglende nyre . Kæledyr i USA i 2007 , som spiste foder , der indeholdt melamin og cyanursyre oplevet lignende problemer .

Formaldehyd


Formaldehyd er et centralt element i den proces, producenter bruger til at opnå harpikser fra melamin . De bruger disse harpikser til industrielle formål i laminater og lim. Når du foretager træmasse produkter til opbygning , såsom melamin spånplade , producenter bruger ureaformaldehyd som bindemiddel . Staten Californien og World Health Organization har klassificeret formaldehyd som et kendt kræftfremkaldende stof , eller kræft-fremkaldende agens . Formaldehyd kan forårsage slimhindeirritation og kan udløse astmaanfald hos personer med astma . Environmental Protection Agency har identificeret formaldehyd som et farligt forurenende stoffer. Der er behandlet med formaldehyd kan frigive sin giftighed for brugeren af produkterne .

ammoniumthiocyanatoploesning


ammoniumthiocyanatoploesning , eller NH4SCN , er gennemsigtigt , krystallinsk uorganisk stof , der har mange anvendelsesmuligheder . En stof farvning agent , en støtte i elektroplettering proces , en fotografisk stabilisator og en komponent i melamin fremstilling , NH4SCN er normalt en stabil compound. When du indånder NH4SCN , vil det irritere din hals og gøre dig hoste . Hvis du er udsat for dette kemiske stof på regelmæssig basis , kan det forårsage dermatitis . Hvis du indtager små mængder NH4SCN gentagne gange , kan det forårsage blødninger , nældefeber eller skjoldbruskkirtlen udvidelsen . Hvis NH4SCN er overophedet til et smeltepunkt , udsender giftige dampe , der indeholder cyanid , ammoniak , kvælstofilter , svovloxider og thiocyanater .

triamin og triazin


triamin og triazin er komponenter af melamin . Triamin er den aktive ingrediens i nogle kommercielle ukrudtsmidler. Triamin er en amin indeholder tre Amido grupper amin er et derivat af ammoniak . Ukrudtsmidlet industrien også udnytter triazin som både en herbicid og et pesticid . Når du bruger en af disse forbindelser , bør folk tage forholdsregler , såsom beskyttende beklædning og øjenbeskyttelse . Du bør også sørge for, at afstrømning indeholdende triamin eller triazin ikke når kloaksystemer eller sive ned i grundvandet . Sørg for , at det område, hvor du bruger disse kemikalier er tilstrækkeligt ventileret og holde dem væk fra kilder til forbrænding .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.