majs herbicid skade symptomer

Selvom herbicider er bestemt til at dræbe uønskede planter , således at afgrøder til at trives , de undertiden har den utilsigtede konsekvens, også skade de planter, de havde til formål at beskytte . Ud over skade planterne selv , kan herbicider også skade afgrøder ved at vælge for resistente stammer af parasitiske planter , drab nonresistant sorter og gør det muligt for overlevende til at reproducere .

Amino Acid syntesehæmmere


En kategori af herbicider kendt som aminosyrer syre syntesehæmmere handle for at forhindre vækst af uønskede planter ved at gribe ind med deres produktion af aminosyrer , som er nødvendige for væksten af sunde planter . Men disse kemikalier kan også forstyrre en sund vækst af gavnlige planter , såsom majs , især hvis de er sprøjtet på det forkerte tidspunkt i plantens livscyklus . Corn herbicid skade symptomer fra aminosyre syntesehæmmere omfatte hæmmet plantevækst , gulfarvning blade , forkortet rødder og misdannede blade .

vækst Regulator Herbicider


Vækst regulator herbicider bidrage til at bekæmpe uønskede plantevækst ved at gribe ind med plantesystemer hormonelle systemer , der stimulerer vækst . Hvis de anvendes i for store mængder eller anvendes, når afgrøderne de er designet til at beskytte er i en sårbar fase af deres egen vækst cyklusser , kan disse herbicider forårsage skade symptomer , som normalt påvirker blade og stængel formationer . Bladene kan rulle og crinkle og udvikle uregelmæssige kanter . Hertil kommer , stængler kan hænge og krølle , blande sig i deres evne til at bære vægten af planten .

Fotosyntese hæmmere


Fotosyntese hæmmere dræbe uønskede planter ved at gribe ind med deres evne til at omdanne sollys til anlæg forbindelser såsom sukkerstoffer . De er normalt anvendes til jorden, før planterne begynder at vokse , og derfor indebærer en risiko for at arbejde deres vej ind i alle dele af planten i løbet af dets udviklingsmæssige cyklus . Skade symptomer fra fotosyntesen hæmmere påvirker blad pigmentering , hvilket broget blade og gule blade . Symptomerne har tendens til at blive vist på ældre blade før nyere , og de spredes hurtigere på solrige dage end på overskyede dage .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.