melamin i mennesker

Melamin er et kemikalie, der er i udbredt industriel anvendelse. Det bruges som råvare i fremstillingen af varige plast porcelæn og Formica bordplader , og føjes til visse malinger som en brandhæmmende . Melamin har været impliceret i flere fødevarer-forurening skandaler , især i modermælkserstatning , men også i andre mejeriprodukter og i foder til kæledyr . Hvordan virker melamin forårsage sygdom , og hvad er de sikkerhedsrisici fremadrettet

Du skal bruge: ? .
Si
3 store potter .
Måleske .
Blegemiddel til husholdningsbrug.
Stor ske .
Ren beholder med låg .

kemi Melamin


Melamin er et af en familie af stoffer, som triaziner . Den består af en seks-leddede ring ( tre kulstofatomer og tre nitrogens ) og tre vedhæng nitrogen-holdige grupper kaldet aminer . Dens høje kvælstofindhold formodes at være årsagen til det blev tilføjet ( ulovligt ) til flere fødevarer fra Kina . Protein , som melamin , er høj i kvælstof , og nogle kvalitetskontrol test for protein-baserede fødevarer bruge indholdet af nitrogen kvalitet indikator : En nitrogen test kan afsløre , hvis lavpris- fyldstoffer som stivelse er blevet anvendt til at øge hovedparten af fødevaren uden at tilføje næringsindhold . Ved at tilsætte melamin til lave omkostninger, lav kvalitet , kan fabrikanterne " trick " test og sælge lav kvalitet ved høj kvalitet priser .

Hvordan Melamin Årsager Sygdom


Baseret på studier i rotter og hunde , melamin alene synes at være minimalt giftige undtagen på meget høje niveauer . Samspillet af melamin med en anden triazin , cyanursyre , syntes at være en afgørende faktor i forårsager sygdom under mad-kontaminering . Da cyanursyre er både findes som en urenhed i syntetiseret melamin og bruges som en kvæg-fodertilsætningsstof , er det ikke overraskende, at mælk og kød , der indeholder melamin også kunne indeholde cyanursyre .

brint -bondingmaskiner muligheder melamin og cyanursyre er komplementære , ligesom Velcro kroge og løkker . Når de to kemikalier er blandet sammen , holder de sammen i store , veldefinerede krystalstrukturer . Disse strukturer er ikke så opløselige i vand som det eneste molekyler . Forskere studerer arten af sygdom som følge af melamin indtagelse mener , at dannelsen af disse melamin-cyanuric krystaller i urinvejene forårsager nyresvigt forbundet med melamin-forurenede fødevarer .

Melamin Fødevaresikkerhed i andre befolkninger


Selv om den eneste melamin-relaterede dødsfald rapporteret til dato er blevet spædbørn og dyr , er det kendt, at andre fødevarer er blevet tilsvarende forurenet , herunder mejeri-baserede desserter og yoghurt , og eksporteres til så mange som 47 lande . Den omfattende minder sat på disse produkter sandsynligvis ikke helt forhindre deres forbrug.

Voksne kan også blive forurenet af melamin , selvom den anbefalede dosering for at gøre dem syge bør være højere end det hos spædbørn og dyr . Voksne har fuldt udviklede organsystemer og større masse , så en større mængde melamin vil skulle indtages , før samme symptom alvor udvikler sig . Voksne spiser også en mere varieret kost , så de procentdele af deres mad, der er melamin-forurenet sandsynligvis er lavere .

Selv om dosis er nødvendig for åbenlys toksicitet er højere hos voksne , bør det ikke antages , at forbruget af melamin og cyanursyre er sikkert for alle , selv i små mængder . En borger kan allerede er forurenet og ikke engang kendte det : Nyresten og nyresvigt hos voksne , for eksempel , kan have været tilskrevet andre årsager , da disse sygdomme forekommer af andre årsager siden melamin forurening .

Sikkerhed af melamin i Household Products


Når melamin blandes med formaldehyd ( konserveringsmiddel ) , formaldehyd links flere melamin molekyler sammen , og en plastik er dannet . Denne plast har været anvendt i fremstillingen af billige , holdbare porcelæn , møbler og husholdningsprodukter. Selv om råvarer ( melamin pulver og formaldehyd ) i plast kan være farligt , bekymringer om giftigheden af melamin resin selv i løbet af normal brug ikke er blevet valideret i videnskabelige undersøgelser . Brændende eller smeltning af plast , kan dog forårsage frigivelse af skadelige gasser .

fremtidig brug af melamin i Medicine

På grund af dets interessante limning egenskaber , melamin og melamin -holdige forbindelser er ved at blive undersøgt som drug-delivery køretøjer til implantation i kroppen . Sikkerheden af disse materialer skal vurderes fra sag til sag , og deres samspil med andre stoffer , der allerede i kroppen skal være stærkt undersøges , da den kendte kapacitet til toksiske effekter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.