rygning på arbejdspladsen sundhed og sikkerhed

Rygning var en integreret del af livet for mange amerikanere så sent som i slutningen af det 20. århundrede . I 2010 , dog var rygning blevet forbudt på offentlige steder-herunder på arbejdspladsen-i mange stater . På arbejdspladsen , positivt på et rygeforbud påvirker sundhed , sikkerhed , omkostninger og produktivitet spørgsmål

Arbejdsplads rygeforbud


Arbejdsgivere har ret at forbyde rygning på arbejdspladsen , selv om staten tillader det . Ifølge den amerikanske Lung Association , kan arbejdsgiverne vælge at begrænse rygning eller at fuldbyrde en helt røgfrit miljø . Nogle virksomheder er gået så langt som kræver, at medarbejderne enten stoppe med at ryge helt-for vane rejser sygesikring omkostninger for virksomhederne-. eller forlade deres job

sundhedsmæssige fordele


En røgfrit arbejdsmiljø bærer med sig flere sundhedsmæssige fordele . Rygere melder sig syge mindre hyppigt end gøre rygere . Passiv rygning er en levedygtig kræftrisiko . Astmaanfald kan komme ud på ved udsættelse for passiv rygning . Rygere, som ikke er tilladt at ryge på arbejdspladsen kan være mere tilbøjelige til at holde op , end dem, der ryger døgnet rundt .

sikkerhedsmæssige fordele


Fire på arbejdspladsen er en berettiget bekymring for arbejdsgivere, som tillader rygning . En tændt eller ulmende cigaret eller kampen kan hurtigt antænde løs papir eller stof . Burns fra faldet cigaretter er også en faktor .

lønsomhed


Ifølge American Cancer Society , arbejdsplads vedligeholdelsesomkostninger falde, når røg , cigaretter og tændstikker er ikke tilladt . Møbler , tæpper og kontorudstyr holde længere i et røgfrit miljø . Arbejdsgivere drage fordel af priser på lavere sundhed , liv og ulykkesforsikringer, når antallet af ansatte , der ryger dråber .

Produktivitet Fordele

Arbejdsgivere , der opretholder et røgfrit miljø indse øget produktivitet , fordi ikke- rygere melder sig syge så ofte . Ikke-rygere heller ikke en tendens til at tage hvad der svarer til en røg pause , flere gange om dagen , og dermed øge potentialet produktiviteten .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.