skadelige styrofoam virkninger

Styrofoam er en meget alsidig plastic polymer med fremragende isoleringsevne , der let kan formes til forskellige anvendelser . Det findes i mange dagligdags produkter såsom emballage jordnødder , mad containere , æg kartoner og kopper . Trods sin fælles brug , har Styrofoam mange skadelige effekter på vores helbred , miljø og endda økonomi .

Sundhedsfare


De forskellige komponenter i Styrofoam er kendt for at forårsage sundhedsproblemer. Styren, for eksempel , er et fælles anliggende med Styrofoam mad beholdere, hvor den er udgivet i mad, når det er opvarmet og kan have toksiske effekter ved indtagelse . Dr. Weil for Weil Foundation hedder det , at ingen større problemer er blevet videnskabeligt forbundet med lille eksponering . Imidlertid er mennesker , der konstant udsættes for styren i store mængder kendt for at udstille hud-og øjenirritation , gastrointestinale problemer , hovedpine , træthed eller problemer med nyrerne funktioner .

luftforurening


Particle komponenter , der anvendes til at skabe eller fyldes op Styrofoam bidrager til luftforureningen . For eksempel er pentan benyttes som en opblæsningsmiddel at skabe skum-lignende struktur Styrofoam . Under blæser processen , er pentan spredes i luften , hvor den bidrager til smog . Desuden er millioner af tons Styrofoam forbrændes årligt på grund af vanskelighederne med at bortskaffe eller genanvende støvet . Det brændte materiale ender som luftbåren giftig aske .

fare for dyr


Mest Styrofoam ender på lossepladser , da det ikke er omkostningseffektiv at genanvende det . Det er ikke bionedbrydeligt , så det forbliver der, hvor det ofte er brudt op i mindre stykker og naturligt spredt væk fra lossepladser . Dyr ofte forveksles disse mindre fragmenter som fødevarer og choker eller tilstoppe deres fordøjelsessystem som et resultat af at forsøge at forbruge det .

økonomiske faktorer


Ifølge Jorden Resource Foundation , er $ 350,000 brugt året til at rydde op strøelse i Orange County , Californien og cirka 25 procent af dette er Styrofoam . Nationalt er millioner af dollars brugt til at løse dette problem, ikke blot med hensyn til kuld , men også vildtforvaltning , forurening modforanstaltninger og sundhedspleje regninger.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.