skole woodshop sikkerhed

Woodshop klasse kan være en sjov og interessant måde at lære kunsten af træ håndværk . Skyldes, at woodshop klasser arbejder med en række forskellige værktøjer , er det vigtigt at forstå de elementer woodshop sikkerhed

Common Sense


De fleste værksted skader opstår , fordi nogen ikke bruge sin sunde fornuft . Hvis du er usikker på et værktøj eller korrekt anvendelse af dette redskab, det er bedre at stille spørgsmål . Brug et redskab til noget, den ikke var designet til at gøre , kan resultere i personskade .

Generel sikkerhed


Efter generelle sikkerhedsregler gerne iført beskyttende øjnene eller i ansigtet skjolde , samt forståelse ordentligt fodtøj og beklædning vil bidrage til at afskrække de fleste basisværkstedet skader .

elværktøj Sikkerhed


Forstå hvordan en båndsav , bordrundsav , geringssav , router , drejebænk , fræser og andre el -udstyr arbejde er nøglen til værksted sikkerhed . Bruge nogen af disse værktøjer uretmæssigt kunne let resultere i en workshop skade .

Træ Mangler


Før du arbejder på et bestemt projekt , skal du sørge for at inspicere træ eller materiale du vil bruge for defekter . Mangler såsom knob kan gøre træet usikkert at bruge.

Justeringer

Hvis et projekt har behov for en justering , skal du vente , indtil værktøjet er stoppet , og ikke er tilsluttet , før du foretager justeringer . Aldrig justere materiale eller værktøjet , mens det stadig kører .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.