symptomer på vandforurening fra metangas

Metan er en farveløs og lugtfri gas . Selv om det ikke anses for giftige for mennesker , vejrtrækning høje koncentrationer af gas kan forårsage kvælning , hvilket fører til døden ved kvælning . Ligeledes er metan brandfarligt og udgør en risiko for brand eller eksplosion , hvis det ophobes i lukkede rum .

Nå vandet er specielt modtagelige for forurening fra metangas , da metan akkumuleres naturligt i undergrunden grundvandsmagasiner. Kulminedrift og olie og gas, bore -aktiviteter skærpe mulighederne for metangas forurening af grundvandet , da minedrift og udvinding ofte frigiver metan reserver fanget i jorden . Mens metangas er svært at opdage uden overvågning udstyr , kan nøje observation afsløre nogle symptomer på vandforurening fra metangas .

Artesian betingelser


Ophobning af metangas i grundvand, der ofte øger presset på den vandkilde , der forårsager en " artesisk tilstand . " Når nok metan ophober at lægge pres på vandforsyning, metan-infunderes vand vil gøre klukkende lyde på godt og vil ofte sprøjte fra vandhaner . Artesian betingelser er mest almindelige i opvarmet vand applikationer .

Bobler i vand


Ifølge regeringen i Alberta , Californien , metangas i vand kan opdages ved at udfylde et glas med vand fra hanen . Vand med metangas synes sodavand eller mælkehvidt med fine bobler . Hvis boblerne klart fra bunden til toppen , da de stiger , opløste gasser er til stede i vandet og fordamper i luften . Boblerne indikerer tilstedeværelsen af methan , nitrogen eller kuldioxid i vandet .

Pumpning Problemer


Overskydende metangas ophobning i vand kan forårsage vanskeligheder i at pumpe vandet . Besvær med at pumpe på grund af gas ophobning er kendt som " gas låse " og får pumpen til at miste sin sugestyrke . Typisk , en pumpe , der håndterer vand forurenet med store mængder af metangas vil fungere normalt for en span af tid , og derefter , uden varsel , vil pumpen fortsætte med at køre , men vil ikke længere trække vand . Ifølge regeringen i Alberta , stopper metan pumpen fra fungerer korrekt , når gasbobler samle sig i pumpehjulet og blokere for strømmen af vand gennem pumpen .

Beskadigede Nå Foringsrør


Mens en beskadiget godt huset er ikke endeligt bevis for tilstedeværelsen af metangas i vand , betyder det en øget risiko for metangas forurening . Ifølge den Kentucky Department for Environmental Protection , et godt hus " med til at forhindre forureninger fra at flytte ind i brønden . "Ja tarme , der ikke er ordentligt forseglet , eller som har huller eller revner kan give metangas til at indtaste vandforsyningen . Hvis du kan høre lyden af rindende vand i din godt , når pumpen er slukket , så godt huset er sandsynligt, at har en lækage , der skaber en mulighed for metangas siver ned til vandforsyningen .

Vand Test

Den eneste måde at bekræfte vandforurening fra metan gas er at få vandet testet . Ifølge Water Systems Rådet , " metan kan være vanskeligt at opdage i vand , så det er vigtigt , at en certificeret laboratorium udføre testen . Kontakt din tilstand eller lokale sundhedsmyndigheder afdeling for en liste over statsautoriseret laboratorier i dit område . "


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.