typer af urne hvælving sæler

Når en person dør der som regel kun to muligheder for hvad man skal gøre med deres krop . De kan blive begravet i jorden eller de kan kremeret. Hvis en person er brændt deres aske ( eller cremains ) vil blive placeret i en urne . Denne urne kan blive begravet på en kirkegård , men de fleste kirkegårde kræver, at du placere en urne i en urne hvælving. Disse hvælvinger kan beskytte din urne og dens indhold fra elementerne . Der er dog forskellige vaults har forskellige typer af forsegling metoder.

Epoxy


Den første metode til forsegling en urne hvælv er simpelthen lim det lukket . Mange urne hvælvinger ( såsom dem, der foretages af polystyren og andre plastmaterialer ) har deres hætter cementeret på plads med stærke , bindende epoxy eller anden type lim for at holde den lukket . Dette epoxy danner en obligation med låget af urnen hvælving , og at obligationen holder snavs , vand og andre uønskede elementer fra invaderer dit urne hvælving omkring lukningen segl . Over tid disse plomber kan opdeles , men det samme kan siges om urnen hvælving selv .

Tongue-in- Groove


For dem , der ikke ønsker at bruge lim eller anden kemisk klæbemiddel , kan du købe en urne hvælving , der har en tongue-in-groove sealer . Disse urne hvælvinger har en rille omkring deres top , og låget glider ind i rillen til at danne en forsegling med resten af hvælving . Disse urne hvælvinger kan ligne simple bokse , men det betyder ikke at være tilfældet. Disse urne hvælvinger kan også være meget dekoreret med placeringen af rillen skjult af konstruktionen af urnen hvælving .

Beton


Mange simple urne hvælvinger er lavet af stærke, langtidsholdbare beton , der er specielt udviklet til at udholde test af tid og elementer. Disse konkrete urne hvælvinger kan forsegles med epoxy og et låg , men de kan også have en anden mur hældt på dem , så låget af urnen Vault er bare en anden side af beton kassen . Dette kræver , at en støbeform stilles for at holde den konkrete ud af urnen hvælvingen ( medmindre det er meningen at blive fyldt med beton for at beskytte urnen ), og at beton skal hældes , og lov til at indstillet korrekt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.