uacceptabelt niveau af benzen

Ifølge den amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) , er benzen typisk en af de 20 mest producerede kemikalier årligt . Det har ingen farve , men udsender en sød duft og er yderst brandfarlig. Du kan finde benzen i alt fra cigaretter og benzin til plast . Benzen viser meget giftige og dødelige for mennesker , men når de er på et uacceptabelt niveau

Koncentrationer


Den maksimale koncentration af benzen , der er tilladt , afhænger af den type miljø eller produkt , hvor det er fundet. Ifølge Find loven hjemmeside , den amerikanske Food and Drug Administration grænser benzen i drikkevand til ikke mere end 5 dele pr 1 milliarder dele vand , men ingen regulering findes for fødevarer . Desuden kan et arbejdsmiljø ikke indeholde mere end en del pr million i løbet af en otte-timers arbejdsdag .

Kilder


Benzen kan komme fra naturlige og syntetiske kilder , og en masse af de benzen i vores luft kommer fra tobaksrøg , benzin og produkter såsom møbler voks , ifølge agenturet for giftige stoffer og sygdomme Registry ( ATSDR ) . Andre vigtige menneskeskabte kilder af benzen er lim og rengøringsmidler. Større naturlige kilder til benzen omfatter vulkanudbrud og skovbrande . Folk , der arbejder på benzen-producerende anlæg er de mest udsatte for at være i et rum med et uacceptabelt niveau af benzen.

Effects


Kortfristet symptomer på udsættelse for et uacceptabelt niveau af benzen i luften omfatter døsighed , træthed og en racing eller uregelmæssig hjerterytme . På ekstreme niveauer , også benzen kan medføre døden . Forbrugende høje niveauer af benzen , kan forårsage opkastning , rastløshed , kramper og død . Eksponering for uacceptable benzen i mere end et år kan føre til kræft og blodmangel , hedder det i CDC .

Misforståelser


Snopes. com rapporter om, at en populær kæde -e-mail hævder , at benzen kan koncentrere sig i biler til et niveau, flere gange at den acceptable grænse , især i varme måneder . Dashboards og bilsæder udleder benzen , og dermed bør folk luften ud af deres bil i stedet for at bruge sin klimaanlæg , når du indtaster det . Mens ridning i en bil øger eksponering for benzen , er eksponeringen mest fra benzin og sandsynligvis ikke fra bilens air condition .

Forebyggelse

For at undgå udsættelse for uacceptable benzen , ATSDR anbefaler ikke rygning indendørs og for at undgå kontakt med benzin , når det er muligt . For mennesker, der arbejder omkring benzen , foreslår den amerikanske Occupational Safety and Health Administration ordentlig ventilation og forebyggelse udstyr, såsom briller og emhætter . Hvis ventilation ikke er tilstrækkelige, eller er muligt, bør en personlig åndedrætsværn anvendes .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.