booster stol sikkerhed

Booster stol giver børn at sidde på bagsædet af en bil med øget sikkerhed og beskyttelse i tilfælde af en ulykke . Selv om nogle børn kan kæmpe med en selepude , er sædet skabt med både komfort og sikkerhed i tankerne . Heldigvis booster stolen har mange sikkerheds-og komfortudstyr til at gøre det brugervenligt

funktioner


Mest børnesæder arbejde med låsesystem motordrevne køretøjer . korrekt at udnytte dette system kan øge sikkerheden og effektiviteten af booster stole , ifølge eksperter på raske børn . Børn kan godt lide at hjælpe forældrene vælger deres booster stole , der kommer i mange forskellige farver og stof valg , så ældre børn føler sig mindre som en baby i deres sæde . Nogle booster stole omfatte funktioner som kopholdere og snack indehavere at udvide eller fold i sædet samt lommer og poser til opbevaring bøger og småt legetøj .

Funktion


Ifølge Ohio Department of Health, mere end halvdelen af børn dræbt hvert år i auto ulykker kunne spares ved at anvende både en booster stol og sikkerhedssele . En selepude kan beskytte små børn mod skader forårsaget af sikkerhedsseler , der er beregnet for voksne mellemstore organisationer , som formanden placerer barnet i en sådan måde, at sikkerhedsselen til korrekt beskytte følsomme indre organer , såsom mave , rapporterer Ohio Department of Health .

Størrelse


Det booster Stolen fås i en bred vifte af stilarter og størrelser , og forældre kan vælge alt efter personlige præferencer . Nogle booster stole kræver en vægt på mindst 30 lbs. Selv £ 40 . er den mest almindelige lavere vægtgrænse , de fleste pladser har en øvre grænse på 100 £ . Afhængigt af størrelse og indretning af køretøjet , kan visse typer af børnesæder være for store til at installere , især hvis flere booster sæder er nødvendige.

Overvejelser


Ingen enkelt booster stol er den sikreste eller bedste model . Forældre kan have behov for at afprøve eller afprøve flere pladser før afvikling på den ene bedst for deres familie . Ud over at bruge en booster stol i motorkøretøjer , kan forældre også overveje at bruge en booster stol , mens de rejser med fly , foreslår eksperter i raske børn . Udgifter til booster stole begynder ved 15 dollars , og den dyreste booster stol er ikke nødvendigvis den sikreste , siger Ohio Department of Health .

Misforståelser

Op til 80 procent af børns sikkerhed pladser og booster sæder er ikke korrekt installeret , ifølge Parent Time . Blot at sætte et barn ind i en booster stol ikke garantere sikkerheden , og hvis stolen ikke er korrekt installeret eller bruges , dets evne til at beskytte mod skader mindskes . Spring booster sæder i stedet for en sikkerhedssele er ikke kun usikre , men ulovligt i nogle stater afhængig af alder og barnets størrelse i henhold til Ohio Department of Health .

Advarsel

Sætte et barn , der overstiger manufacturerer vægt eller højde lofter i en booster stol designet til en mindre barn kan mindske beskyttelsen af stolen . Forældre , der vælger ikke at udnytte en booster stol til deres barns sikkerhedsrisiko sagsanlæg på nogle områder ; Ohio begyndte at håndhæve en stat lov til booster stol sikkerhed effektiv April 7, 2010 , og forældre kan stå over bøder for ikke at bruge en booster stol til børn i alderen 07:56 og vejer under 80 kg.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.