elementer findes i naturlige kildevand

Natur fjedre er almindeligt fodret af en underjordisk grundvandsmagasin , der kommer op til overfladen og skaber forår . Mens jorden , rejser vandet gennem forskellige geologiske formationer , og naturligt forekommende elementer kan vaske i vandet . Nogle af disse elementer kan være harmløs , og andre kan være farligt , hvis indtaget over tid .

Radium


Radium er et naturligt forekommende element, der er radioaktive . Mens der kun er ringe umiddelbar sundhedsrisiko at indtage radium gennem drikkevand , kan det føre til en øget risiko for kræft ved indtagelse over flere år eller årtier . Environmental Protection Agency har lagt begrænsninger på , hvor meget radium er tilladt i drikkevand og kommunerne skal filtrere de radium , før det kan indtages af offentligheden. Radium har ingen lugt eller smag forbundet med det .

Iron


Jern er et element , der er til gavn for mennesker , da det hjælper transportere ilt i blodet . Vand med højere koncentrationer af jern vil have en metallisk smag og eventuelt en rødlig tone. Hvis vandet får lov til at fordampe , vil der være sediment rust på badekarret eller håndvasken. Jern i vand skaber rust og kan misfarve tøj , hvis de anvendes i vaskemaskiner , samt badekar og vandhaner .

Calcium og Magnesium


Calcium og magnesium er relativt harmløse i drikkevand , men disse opløste elementer kan gøre vandet " hårde ". Hårdt vand kan være vanskelige at bruge til rengøring , da sæbe og rengøringsmidler vil obligation med den opløste metaller skabe en " sæbe ostemasse, "i henhold til University of Nebraska . Det vil også skabe et lag folie på din hud . Der er ingen negative sundhedsmæssige effekter forbundet med at drikke vand med calcium og magnesium , de er faktisk til gavn for kroppen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.