hvad er de nødprocedurer , som kan hjælpe os til at overleve et jordskælv ?

Når jordskælv strejke , de er voldelige , uventede og kan føre til masse ulykker . Det er ikke ualmindeligt for jordskælv at dræbe tusindvis af mennesker , og i nogle tilfælde flere hundrede tusinde . Vide, hvad de gøre for at forberede for jordskælv og hvordan man skal reagere i løbet af en kan betyde forskellen på liv og død .

identificere potentielle farer


Hvis du bor i en jordskælvsområde region , er det vigtigt, at du forbereder din hjem for en potentiel katastrofe . Der er ingen Quake sæson , så forsinker denne forberedelse jeg kunne betyde, at du og din familie er ikke klar til den næste store.

Spænd hylder og reservere sager til vægge og sted tunge genstande på nederste hylder , hvilket er vigtigt at forebygge fare fra faldende genstande . Tunge genstande såsom spejle eller store malerier eller fotos i rammer bør ikke hang over steder, hvor folk normalt sidde eller sove . Lamper skal være forankret og eventuelle revner i vægge eller lofter skal repareres .

Kend sikre steder


Sørg for at du og din familie er klar over de sikreste steder at være , hvis et jordskælv rammer , hvilket kan redde dit liv . Evaluer dit hjem og udvikle en beredskabsplan . Sikre , at alle i husstanden kender de steder , der er blevet identificeret som de sikreste i tilfælde af et jordskælv . Påpeg robust møbler , der kan være skjult under eller styrkes døråbninger , som sandsynligvis ikke til at kollapse . Tilbring lidt tid udendørs så godt, at beslutte, hvor det bedste sted at gå ville være, hvis jordskælvet ramte , mens en af jer arbejdede i haven eller spiller udendørs . Finde ud af hvor på eller i nærheden af din ejendom er det sikreste sted for at undgå nedfaldende genstande .

Emergency Kit


Hver hjem i en jordskælvsområde Området skal have et jordskælv nødsituation kit .
Byg et kit , der indeholder lommelygter og ekstra batterier . Jordskælv kan skære strøm til dit hjem i mange dage . Har en bærbar batteridrevet radio og ekstra batterier til at holde op med opdateringer fra FEMA under strømudfald . Medtag en førstehjælp kit til behandling af mindre sår , medicin , der kræves af nogen i familien , en manuel dåseåbner , kontanter og gode sko . Under en nødsituation fødevareforsyning er også vigtigt .

Korrekt Reaktion


Fortæl familien om, hvor de skal gå , og hvad de skal gøre i løbet af et jordskælv ved at instruere dem falde til jorden og få under en robust bord eller en portal og hold på indtil rystede stopper , hvis de er indendørs . Hvis de er udendørs , bør de holde fri for eventuelle bygninger , ledninger eller andre genstande , der kan falde , og forblive der , indtil jordskælvet er overstået

Hvis de er i en bil , er det bedst at trække over til et sikkert sted og undgå at stoppe på eller under broer , lige uden for bygninger eller i områder med masser af elektriske ledninger. Undgå veje og broer , der kan tage skade , når du flytter på efter omrystning stopper .

Hvis nogen bliver fanget under murbrokker er det bedst at dække munden med en klud eller et stykke tøj for at undgå støv indånding . Tap på noget som et rør eller en væg for at lade redningspersonale vide , hvor du er .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.