hvad er fordelene ved gødning ?

Gødning er normalt kemiske stoffer, der tilsættes jorden for at øge planternes vækst og øge produktionen . Gødninger er i store træk inddeles i organisk gødning og kunstgødning . I øjeblikket er organisk gødning foretrukket frem for kunstgødning som følge af de skadelige virkninger af sidstnævnte .

langsom frigivelse af næringsstoffer


Når organiske gødning kan anvendes til jord , mikroorganismer , såsom bakterier og svampe, der findes i jorden handle efter det , og gennemgå processer , der udleder næringsstoffer , som kvælstof , kalium , calcium og kobber . Alle disse ingredienser er til stede i gødningen og give tilstrækkelig mængde næringsstoffer kræves af planten til at vokse . Dette hjælper med at give til den stadige vækst i anlægget , uanset en ændring i vejret og jordens temperatur.

øger jordens frugtbarhed


Organiske gødningsstoffer hjælpe med at genoprette og bevare jordens frugtbarhed . De bruger den mikrober i jorden til at producere de vigtige næringsstoffer for anlægget og derved opmuntre til vækst og langvarige frugtbarhed af jorden . De har også forhindre jorderosion og forbedre strukturen af jorden --- mulighed for bedre anlæg eller beskære vækst i de kommende sæsoner .

Environmentally Friendly


Organiske gødningsstoffer er biologisk nedbrydelige og kan genbruges løbende og dermed bidrage til at forebygge jordforurening . De er fremstillet af naturlige , venstre-over produkter og affald , og derfor giver de forbrugerne sunde og uskadelige fødevarer , at beskytte dem mod sygdomme , såsom hud allergier , kræft og andre sygdomme , der kan skyldes kemikalier og giftstoffer fundet i nogle kemiske gødningsstoffer.

, da de øger jordens frugtbarhed , kan jorden bruges igen og igen til dyrkning , hvilket forhindrer opskæring af skovene for mere jord .

Tilgængelighed og Økonomisk


Økologisk gødning kan fremstilles i gårde på små skalaer ved hjælp af døde blade og planter , vilde ukrudt , køkkenaffald , komøg , fisk knogler og blod . Da de er let tilgængelige på de fleste bedrifter , kan de blive produceret med meget få penge .

kunstgødning

Kunstgødning har få fordele i forhold til organisk gødning. De indeholder kvælstof , kalium og fosfor i lige store mængder og deres kvælstof, fosfor og kalium --- også kaldet NPK forholdet --- er 60 procent i forhold til de 14 procent NPK ratio på organisk gødning. Kunstgødning er ideelle i tilfælde af mindre frugtbar jord . Nogle gange , planter har brug for øjeblikkelig ernæring , hvilket kan opnås ved at tilsætte kunstgødning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.