hvad reaktanter i kolde pakninger ?

En kold pack er dybest set en lille plastik pose, der kan blive en instant kold komprimere . En kold pack er en endoterm reaktion , hvilket betyder, at reaktanter inde i kulden pack handle sammen for at absorbere varme . En reaktant er defineret som et stof, der deltager i en kemisk reaktion . I tilfælde af kolde pakninger , er der tre reaktanter at deltage i reaktionen af flokken bliver kolde pludseligt .

reaktant 1


Den første reaktant inde i kulden pakken er brint . Væsken , kan du føler indeni den kolde pakken er delvis består af brint .

reaktant 2


Den anden reaktant er ilt . Dette blandes med brint og danner den flydende kemiske stof inde i kulden pack-mest kendt som vand

reaktant 3


Den tredje reaktant er kvælstof . Svævende i vandet inde i koldt pack er et lille rør , der indeholder en kemisk forbindelse , er 27 procent af dette stof , der består af kvælstof .

reaktant 4


Også inde i røret i pakken er 8 procent calciumcarbonat . Dette blander sig med kvælstof for at skabe den sammensatte ammonium-nitrat . Det er en gødning almindeligt anvendt i gartneri og landbrug . Disse reaktanter findes blandet sammen inde i røret i en kold pakke , fordi fugtgivende det forårsager en endoterm reaktion .

Når kulden pakken er rystede eller bøjet , røret inde pauser og reaktanter alle kommer sammen for at danne den reaktion, der er den kolde pakning blive kold . Den kolde pack kan nå op på omkring 35 grader F. for omkring 10 til 15 minutter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.