hvordan er vindenergi bruges til at generere elektricitet ?

Med omkostningerne ved at producere energi forventes fortsat stige , og forureningen bliver et alvorligt miljøproblem , finde vedvarende billig og ren energi er blevet et vigtigt erhverv . Vindenergi har længe været betragtet som en mulig kilde til vedvarende energi , men har gjort sin største fremskridt i de sidste 20 år. I 2001 blev over 2. 000 megawatt vindenergi kapacitet tilføjet i USA og denne evne fortsætter med at stige i dag

Turbines


Vindmøller arbejde det modsatte af en fan . Stedet for at bruge elektricitet til at skabe vinden som en fan , er vinden bruges til at slå en fan og skabe elektricitet . Da vinden er produceret af påvirkning fra solen opvarmer atmosfæren , vinden er faktisk en form for solenergi , så i realiteten vindenergi er solenergi . Vindmøllerne udnytte denne energi ved hjælp af vindens kraft blæser imod dem til at vende en central aksel .

Operation


For at tøjle vindenergi , en ventilator , eller mere præcist en turbine, er monteret på en lang piedestal . Møllen er forbundet med redskaber til en aksel , som igen er forbundet til en generator . Som vinden skubber mod møllen det får den til at dreje . Denne bevægelse overføres til akslen , som drejer generatoren til at producere elektrisk energi . To typer af møller er anvendt på denne måde .

Typer


Den mest almindelige form for vindmølle er den vandrette akse vindmølle . Denne vindmølle mest ligner en traditionel fan eller propel design har skovle , der er monteret vandret på en central akse . Den anden type er en lodret akse vindmølle , der bruger skovle monteret lodret i serie eller parallel omkring en central akse . Disse vinger opererer på de samme principper som en flyvinge , og når vinden passerer hen over dem , de skaber elevator. Denne lift er spændte som force , som får vinger og aksel , de er knyttet til at spinde omkring en central akse . Akslen er forbundet til en aksel , og resten af processen er den samme som med en vandret turbine . Disse vertikale møller er langt mindre effektive end horisontale vindmøller , og er mere nyttigt for at skabe en mekanisk kraft snarere end elektrisk strøm .

Metoder


Vindenergi er ikke konstant . På grund af denne vindmøller ikke kan producere en stabil forsyning af elektrisk energi . For at øge effektiviteten og praktiske af vindmøller , skal magt anvendes straks eller opbevares til senere brug . I stor skala vindmøllepark operationer , hvor mange møller der er arrangeret i serier til at producere store mængder af elektrisk strøm , elektrisk energi fra vindmøller sendes direkte til den normale elnet , der leverer elektricitet til det omkringliggende område . I små applikationer som en enkelt hjem vindmøller , er energi fra vindmøllen bruges til at forsyne hjemmet samtidig opladning af batterier for perioder , hvor vinden aktivitet er for lav til at give tilstrækkelig energi .

Effektivitet

Vindmøller producerer ikke forurenende stoffer, og bruger ingen ikke-vedvarende energikilder til at skabe elektricitet , så effektivitet er en tilnærmet værdi . Turbine effektivitet er bestemt af hvor godt det konverterer vindenergi til elektricitet . Hvor godt en vindmølle omdanner vindens energi til elektrisk energi bestemmes af størrelsen af vindmøllen , størrelsen af vingerne , massefylden af luften , og hvor hurtigt luften bevæger sig . Fysikken bag vindkraft energieffektivitet grænse for, hvor meget det samlede energiforbrug en mølle kan udtrække fra vinden . Betz 's lov siger, at en vindmølle kun kan udvinde op til 59 procent af energien fra vinden , så jo tættere en vindmølle kommer til at nå denne procentsats , jo mere effektiv er den.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.