hvordan glasgenvindingen virkning på miljøet ?

Mange stater og byer har genbrugsglas programmer , har til formål at hjælpe miljøet og spare penge . Glas er et fantastisk kandidat til genanvendelse, da det er fuldt genanvendelig , og glasflasker bruges hyppigt i hverdagen . Glasbeholdere normalt kommer i fire farver-klar , grøn , blå eller brun-som hver især kan genbruges . Andre glasprodukter såsom spejle og pærer er dårlige kandidater til genanvendelse , fordi de bliver behandlet med kemikalier

Du skal bruge: .
brandslukker.
Almindeligt uparfumeret sæbe .
Spand vand .
Tør klud .

energibesparelser


At få nye glasbeholdere kræver en masse energi , hvoraf en stor del kan blive frelst gennem genanvendelse . Oprettelse af nye glas indebærer opvarmning stoffer som sand til 2. 600 grad Fahrenheit , som ikke kun bruger en enorm mængde af energi, men bidrager også til forureningen fra fabrikker, der producerer glasset . I modsætning hertil knust konvertering genanvendelige glas til glasskår og gøre nye glasprodukter bruger op til 40 procent mindre energi på grund af de lavere temperaturer, der kræves .

Nedbrydning


Glas flasker er dårligt for miljøet, når blot kastet væk , hvorvidt til papirkurven eller ved henkastning af affald. Et enkelt glas container kan tage næsten en million år til helt at nedbryde . Genvinding finder disse flasker væk fra Jorden og sætter dem tilbage til at bruge .

Bevarelse


Realiseringen glas kræver en masse af de naturlige ressourcer , såsom sand , soda , og kalksten . Selv om sand findes i en næsten ubegrænset udbud , de andre ikke gør, og genanvendelse forhindrer disse midler er brugt op for hurtigt .

Deponeringsanlæg


På grund af de farer , de frembyder for miljøet, noget der kan gøres for at mindske deponering overfyldning er en god ting . Overfyldte lossepladser kan forurene jorden og grundvandet , når tingene kommer ud af hånden . Ved genanvendelse glasbeholdere , kan du bidrage til at holde papirkurven bunker fra vokser ud af kontrol .

Genanvendelig

Der er en grund til glas er en af de mest ofte genanvendte produkter . Mange produkter kan kun genanvendes gang før overskriften til deres uundgåelige skæbne på en losseplads . Ikke glas . Glasprodukter kan genbruges igen og igen uden tab af kvalitet . Nettoeffekten midler vælger at genbruge et enkelt flaske kan fortsætte med at hjælpe miljøet i mange år.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.