måder at spare energi og vand

Som samfundet bliver mere bevidste om de begrænsede naturressourcer til rådighed for menneskeheden , er tanken om bevaring taget på en mere fremtrædende rolle i hverdagen . Spare energi i hjemmet og på arbejdspladsen samt at skære ned på vandforbruget kan gøre bemærkelsesværdige forskelle i staten på vores planet , hvis tilstrækkeligt mange mennesker lære og praksis metoder for bevarelse .

Mindre Refrigeration


Selvom du skal holde din køleskab ved en bestemt temperatur for at opbevare fødevarer sikkert , at dreje den ned lavere end nødvendigt er spild . Ifølge bevaring hjemmeside Ecomall. com , er køleskabe skønnes at tegne sig for 20 procent af det samlede energiforbrug i hjemmet .

Hvis køleskabet har en energisparepære switch , skal du sørge for den er tændt , og justere termostaten på køleskabet til 37 grader og fryseren til omkring 3 grader .

Pakninger at besegle dørene på et køleskab og fryser kan spille en væsentlig rolle i energibesparelser som godt. Hvis disse pakninger er krakket , tørrede ud eller snavset , kan de lade kold luft ud og forårsage kompressoren til at arbejde meget hårdere for at opretholde den ønskede temperatur . Ren eller udskift dem på en gang at spare på energien .

Lavere Vandvarmere


Vandvarmere sættes ofte ved 140 grader , men 120 grader vil arbejde lige så godt . Hvis hver husstand i USA sænkede vandvarmeren indstillingen ved 20 grader , ville det reducere kuldioxid -udledningen med 45 millioner tons . Dette er den omtrentlige mængde CO2, der udledes fra hele landet i Libyen .

Isolering


Isolering af hjemmet eller kontoret kan resultere i store besparelser på utility regninger og vil bevare en betydelig mængde energi . Som varme undslipper gennem dårlig isolering under koldt vejr , skal den centrale enhed arbejde langt hårdere for at holde bygningen varme . Det samme sker om sommeren , når varmen udefra siver ind og ophæver det arbejde, enheden udfører for at holde bygningen kølig . Ny isolering installeret korrekt kan reducere disse problemer .

Low- Flow brusehoveder


Alle bør prøve spanden test i bruseren for at se om bruseren hovedet sprøjter ud for store mængder af vand . Placer en tom-gallon spand under bruseren og tælle 20 sekunder . Hvis spanden begynder at overløb før du kommer til 20 sekunder, brusehoved skal gå . Erstatte det med en lav-flow brusehoved .

Fuld Opvaskemaskiner

Der er mange måder at spare vand og energi, når du bruger en opvaskemaskine . Da opvaskemaskiner tendens til at bruge den samme mængde vand, hver gang de kører , den bedste idé er at vente , indtil maskinen er helt fuld , før du kører det . Vask halv belastninger kun spild af vand .

Op til 20 procent af det samlede energiforbrug , der anvendes af en opvaskemaskine kan reduceres ved at slukke for varmen valgmulighed under tørringsprocessen . Desuden vil bruge alle tilgængelige stroemsparetilstand indstillinger bidrage til at mindske energiforbruget og lade retter lufttørre ved manuelt at springe tørringen er en god idé .

Lawn Vanding

Hvis din græsplæne kræver vanding , skal du sørge for at kun vand i de tidlige morgentimer før solopgang eller om aftenen efter solnedgang . Fraværet af direkte sollys vil radikalt lavere fordampning , og mængden af vand der er nødvendig til korrekt hydrat plænen vil blive reduceret .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.