OSHA ergonomi krav

Du skal bruge:
Køkkenmedarbejdere manuel

Ergonomi er læren om kroppens positionering , mens de udfører arbejdsopgaverne . Korrekt ergonomi støtte i ryggen og forebygge spændinger og andre skader . For eksempel at justere placeringen af en computer-tastatur kan forhindre karpaltunnelsyndrom for brugeren . Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) har en flerstrenget tilgang til at reducere muskel -og skeletbesvær på grund af dårlig arbejdspladsens ergonomi . Ergonomiske krav er blevet udviklet for nogle få specifikke brancher , men de kan tilpasses næsten alle arbejdsmiljøer .

medarbejderindflydelse


Inddragelse af medarbejdere , og den stærke støtte af ledere , er en kritisk komponent i udviklingen af OSHA 's ergonomi krav . Medarbejderne har den mest præcise indblik i arbejdspladsens ergonomi spørgsmål og kan identificere risici og løsninger . Ledere bør reagere på enhver ergonomi spørgsmål præsenteret af deres ansatte . I henhold til OSHA , reagerer medarbejderne bedre på ændringer , når de er involveret i processen .

Hazard Anerkendelse


Arbejdsgivere bør regelmæssigt gennemgå byggepladser for potentielle ergonomi spørgsmål . De bør også gøre deres egen forskning i risici på arbejdspladsen . Analysere skade optegnelser og arbejdsskadeforsikringer fordel Records er et godt sted at begynde . Undersøgelser og interviews er yderligere værktøjer arbejdsgivere kan bruge til at identificere ergonomiske problemer . Blandt de faktorer , der fører til skader er kraft , gentagelse , og kejtet og langvarig statisk arbejdsstillinger . Force er defineret som mængden af fysisk arbejde, der kræves for at udføre en opgave eller at bevare kontrollen af udstyr eller værktøj . Gentagelse er defineret som udfører samme bevægelse eller serie af bevægelser ofte i en længere periode . Akavet og langvarig statiske arbejdsstillinger er defineret som positioner dette sted stress på kroppen , såsom ved gentagen eller langvarig nå over skulderhøjde , bøjede sig frem eller til siden , vride , knælende og hugsiddende . Kulde og medarbejderadfærd kan bidrage til disse risici .

Uddannelse


OSHA kræver, at alle medarbejdere til at modtage job-specifik uddannelse på ergonomi spørgsmål . Effektiv træning omfatter korrekt brug af udstyr og værktøj , korrekt arbejdspraksis og holdninger , bevidsthed om opgaver, der kan føre til smerte eller skade og anerkendelse af lidelser i bevægeapparatet .

Solutions


Ændringer til udstyr , kan arbejde praksis og procedurer er nødvendige for at fremme god ergonomi . Disse ændringer kan også øge produktiviteten , fordi de fjerner unødvendige bevægelser og mindske den tunge manuelle arbejde . For eksempel bør belysningen være placeret direkte over et arbejdsområde for at fjerne øjen- stamme risici . Løsninger bør undersøges for effektivitet og raffineret som nødvendigt . Evalueringer kan omfatte en undersøgelse af nye skade rapporter , kommunikation med medarbejdere og medarbejdernes præstationer målinger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.