alternative anvendelser af brint

Brint er den letteste og mest udbredte af alle de kendte elementer i universet . Du kan ikke finde brint som en gas naturligt på Jorden , fordi det fordamper ud i rummet hurtigt på grund af sin lette vægt . Det er kun fundet kombineres med andre elementer , såsom vand og metan . Brint kan syntetiseres , og så det bliver arbejdet mere hyppigt, fra 2010 , at forsøg på at skabe ren, vedvarende energi til verden . Der er flere forskellige teknologier, der er i fokus i videnskabelig forskning og udvikling med brint som brændstof kilde .

Fuel Cell Technology


Ideen med brændselscelle teknologi er at skabe energi med meget lav affald og forurening . En brændselscelle skaber elektricitet ved hjælp af en kemisk reaktion . Hver celle har en positiv og negativ elektrode , kaldet anoden og katoden . En elektrolyt hjælper bringe ladede partikler mellem de to elektroder . Brint bruges som brændsel i denne teknologi , ind ved anoden og mister sin elektroner til at blive ioniseret . Disse elektroner brændstof cellen . Oxygen kommer ind på katoden og kombinerer med elektronerne og brint , og biprodukt af denne proces er vand . I brændselsceller , er der ingen forbrænding i processen , hvilket gør dem effektive og adskilt fra termodynamiske love . Der er flere forskellige typer brændselsceller , men ingen er til at betale eller effektive nok til at være let tilgængelige for offentligheden i 2010 .

Hydrogen forbrændingsmotorer


Der er nogle køretøjer, der anvender brint i forbrændingsmotorer , med tilnavnet Hice køretøjer . Det er de samme type motorer , der kører benzin i de fleste af vores biler i dag , men ved hjælp af komprimeret brint gas i stedet for benzin . Hydrogen blev brugt i brændbare motorer så tidligt som 1820 , men denne type energi er først for nylig igen interesse på grund af øget fokus på klimaændringer og vedvarende energi . Hice teknologien er næsten lige så effektiv som brændselscelleteknologi , men er langt mere overkommelige . Det kan være nemt at få en forbrændingsmotor til at køre på brint . Brint er meget brændbart , og gør det ved en lavere temperatur end andre almindelige brændstoffer . Det betyder, at du kan bruge mindre brændstof og lavere temperaturer end man normalt ville få energi ud af motoren , hvilket gør det mere effektive og mindre forurenende . De negativer af dette , er dog, at hvis der er en hot spot eller andet sted i motoren, kunne det let antænde brændstoffet for tidligt. Den anden store ulempe er, at der er få biler, der foretages ved hjælp af denne type energi , og så tankstationer er få og langt imellem .

Thermo-nuklear energi


Når brint når temperaturerne svarer til solen , kernefusion sker , fusing brintkerner til at skabe helium . Dette skaber en utrolig mængde energi , hvilket resulterer i en brintbombe . Fra 2010 , er der arbejde der gøres for at udnytte denne proces til at skabe billig ren energi . Termonukleare reaktorer ville blive bygget , og brint vil være smeltet sammen med andre elementer for at skabe store effektive energi . Processen med at bruge brint mere effektivt for at skabe vedvarende energi er en stor fokus som bekymringer for klimaet fortsætter med at stige .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.