anatomi af den menneskelige benknogler

Den menneskelige ben indeholder flere knogler , der giver forskellige funktioner . Dette led er almindeligt anvendt til at henvise til hele benet , selvom det teknisk set er kun en del af benet mellem knæ og ankel , ifølge TheFreeDictionary. com . Både øvre og nedre dele af det menneskelige benet arbejde sammen om at støtte kroppen og hjælpe med flytning

Thigh


Den . øverste del af den menneskelige ben er sammensat af en lang knogle kaldet lårbenet . Lårbenet-eller lårben-opretter forbindelse til bækken for at danne hofteleddet og opfylder underbenet 's skinnebenet på knæleddet , ifølge HealthLine . com . Lårbenet har en hule eller rille , der gør det knæleddet at stige op under udretning af knæet , kaldte lokalnummer , og til at bevæge sig nedad i løbet bøjning i knæet , der kaldes fleksion .

Hip


Det hofte er en bold-og-socket joint , der giver lederen af lårben-bolden-til at passe godt på plads i acetabulum-stikket-af bækkenet . På grund af dette passer , er det hofteled meget stabil og hjælper med at sprede kræfterne det menneskelige legeme udøver når han deltager i vægtbærende aktiviteter . Faktisk kan hofte musklerne bringe benet op mod kroppen , væk fra kroppen , til siden af kroppen og mod kroppens midterlinjen .

Knæ


Knæleddet af det menneskelige benet indebærer lårben , skinnebenet og knæskallen-også kendt som knæskallen . Knæskallen er placeret inde i senen af en muskel kaldet rectus femoris muskel , som forbinder lårbenet til skinnebenet . Undersiden område af knæskallen har mange kamme , der modtager beskyttelse fra brusk . Knæskallen ansvar er at give musklerne på forsiden af låret øget effektivitet og for at beskytte den forreste del af lårbenet.

Underben


Knogler af den nederste del af det menneskelige benet omfatter skinneben og fibula . Skinnebenet er skinnebenet , mens fibula er kalven knogle . Skinnebenets faktisk driver alle kroppens vægt og er ben vigtigste knogle , ifølge Gratis -Online-Health. com . Den lægben , der løber parallelt med skinnebenet , fungerer som mere af en stabilisator og danner knoglede projektionen på ydersiden af anklen , kaldet den laterale malleolus . Skinnebenet , som er omfattet af en meget tynd væv , ligger mere mod midterlinjen af kroppen , mens fibula er placeret mod ydersiden af underben , ifølge Gale Group Inc. Disse knogler arbejde sammen om at danne fodleddet .

Ankel

Den skinneben sidder på toppen af anklen ben, kaldet talus , der passer ind i hælen knoglen , kaldet calcaneus . Calcaneus , den største knogle i foden , absorberer en stor del af den kraft, udøvede , når underbenet bevæger sig. Skinneben , fibula og talus er sikret ved en beskyttende struktur kendt som synovial kapsel , der omslutter leddet i en smørende væske . Fodens knogler afspejler dem af den menneskelige hånd .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.