arbejdssikkerhed ideer

Sikkerhed bevidsthed på arbejdspladsen kan aflede mange ulykker . Når arbejdstagerne er konstant tænker arbejder sikkert , de er mindre tilbøjelige til at tage risici eller slække på deres årvågenhed . Ifølge Stephan V. Magyar , i sin artikel " industriulykker " for 1 juli 2006 spørgsmålet om Occupational Health Safety magasin , menneskelige fejl synes at være den største faktor i arbejdsrelaterede skader . Medarbejdere og formænd behovet for at holde sikkerheden løbende i spidsen for deres hverdag . Arbejdssikkerhed ideer kan øge sikkerheden i din butik .

Industrial Safety Week


Hvis din virksomhed ikke allerede deltager i en årlig eller halvårlig sikkerhed uger , indlede en baseret på de særlige behov og problemer på dit arbejde . Fokus på forskellige aspekter af arbejdssikkerhed hver dag . Giver et sundt mellemmåltid for kaffepause en af dagene for at styrke princippet om, at ledelsen bekymrer sig om arbejdstagerens helbred . Har en 3-minutters sikkerhed snak . Saml forslag fra medarbejdere på sikkerhedsproblemer de mener er vigtige . Har en konkurrence om en ny sikkerhedsevaluering slogan . Har plakater trykt for at skrive rundt i butikken . Aftale med en af dine leverandører til en gæstetaler om sikkerhedsrelaterede emner .

Sikkerhed Ironman med præmier


Udvikle en forfremmelse , der søger forslag fra arbejderne. Begynde at annoncere det en uge eller to før tid . Opret fantasifulde forslag beholdere . En lille helikopter på toppen af en rund kugle , der repræsenterer jorden ville arbejde for en butik producere helikopter dele . En stor værktøjskasse ville være relevante på mange planter . Giver en præmie til hver deltager som en lille førstehjælpskasse til deres egen bil . Offentliggøre forslagene efter konkurrencen slutter , og angive, hvordan du vil gennemføre disse ideer .

Indføre Humor Into Safety Plakater


Brug sikkerhed plakater til at styrke sikkerheden tips på strategiske steder rundt om dit anlæg såsom springvand , Hvilested , tid ur eller værktøj kassen station . Indsæt humor og du kan finde bedre huske , hvad du kommunikerer . For eksempel , "Sikkerhed briller : Alle går ind sige '! Eye " er et ordspil , der klart kommunikerer du skal bære sikkerhedsbriller for at beskytte dit syn . Partner disse ord med tegneserie grafik , og du har en plakat , der tager kegler .

Send Workers til Safety Seminarer


Send en eller to medarbejdere på et sikkerhedsproblem seminar . Ledelses-og tilsynsorganer personale normalt deltage off- site møder , men vender de tabeller og vælge nogen af samlebåndet . Søg efter en passende møde i din region , så træffe foranstaltninger til et par medarbejdere til at deltage . Lad dem indberette, hvad de lærer i en virksomhed frokost med en sikkerheds- tema .

Safety Day Picnic for Company Familier

Hvis din virksomhed har ansatte med børn , kan du overveje et selskab i hele Family Safety Day . Du kan have en rundvisning på fabrikken , spil og aktiviteter ved hjælp af tema og sikkerhedsudstyr , såsom hårde hatte , asbest handsker eller beskyttelsesbriller . Mens børnene går i særlige aktiviteter for deres alder , har en højttaler behandle medarbejdere og ægtefæller om foranstaltninger dit anlæg tager at forsikre arbejdstagere i et sikkert miljø . Denne demonstration til bekymring kunne berolige ægtefæller og fremme tilskyndelse til arbejderne selv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.