der genvundet plast er dårligt for dig ?

Plastic containerne er mærket med numrene 1 til 7 for at angive , hvilken type plast de er lavet af og til støtte i ordentlig sortering til genanvendelse. Hvis en plastikbeholder er lavet af genbrugsplast , vil beholderen være mærket med et "R " i nærheden af genanvendelse trekant . Forskellige plastikpolymerer har forskellige kemiske egenskaber og behov for at være adskilt af type under genvindingsprocessen . Nogle plastik polymerer indeholder kemiske strukturer, som er skadelige eller kræftfremkaldende, men de fleste plastmaterialer er sikre og ufarlige , hvis de anvendes korrekt .

polyethylenterephthalat ( PETE eller PET # 1 )


Polyethylenterephthalat plastbeholdere er mærket med nummer 1 og bogstaverne PETE eller PET under genanvendelse trekant . PETE plast anvendes i en bred vifte af mad og drikke beholdere , herunder vand flasker , jordnøddesmør containere , og vegetabilsk olie flasker . PETE plast indeholder en benzen ring i deres molekylestruktur , som anses for at være et kræftfremkaldende stof .

High Density Polyethylen og Low Density Polyethylen ( HDPE # 2 og LDPE # 4 )


High Density Polyethylen containerne er mærket med nummer 2 og bogstaverne HDPE under genanvendelse trekant . Low Density Polyethylen containerne er mærket med nummer 4 og bogstaverne LDPE . HDPE og LDPE plast er hård og modstandsdygtig over for fugt . Mælkebeholdere , juice og vandflasker , plastikposer og yoghurt containere er alle består af HDPE eller LDPE plast . Hverken LDPE eller HPDE plast indeholde kemikalier for skadelige for din krop .

Polyvinylchlorid ( PVC # 3 )


Pvc containerne er mærket med nummer 3 , og bogstaverne PVC eller V under genanvendelse trekant . PVC plast er hård og vejrbestandig og er almindeligt anvendt som byggematerialer . Rør , sidespor , og vinduesrammer er normalt lavet af PVC , selv om plast også bruges til at isolere ledninger og elektriske kabler . PVC plast er ikke skadelige i sig selv , men kan frigive stærkt kræftfremkaldende dioxiner hvis de blev brændt . Må ikke brænde eller smelte enhver plast med en # 3 PVC -mærkning .

polypropylen ( PP # 5 )


Propenplast er markeret med tallet 5 og bogstaverne PP under genanvendelse trekant . Polypropylen plast har et højt smeltepunkt og bruges ofte til at holde varme væsker . Polypropylen plast anses ikke for skadelige for din krop .

Polystyren ( PS # 6 )

Polystyren plast er mærket med nummer 6 , og bogstaverne PS under genanvendelse trekant . Polystyren containere er lette og fremragende isolatorer , men normalt har lave smeltepunkter . Polystyren er ofte bruges til at lave æg kartoner , skum emballage , plastikkrus og redskaber , og fast-food emballage . Ligesom PETE # 1 , indeholder Polystyren en benzen ring i sin kemiske struktur .

Andet ( ANDRE # 7 )

Plast mærket med nummer 7 og bogstaverne ANDRE under genanvendelse trekant er ofte består af en kombination af plast 1 til 6 . De fleste andre plast anses ikke for skadelige for den menneskelige krop .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.