hvordan er havvand omdannes til ferskvand ?

Processen med at konvertere havvand til ferskvand er kendt som afsaltning . Afsaltning er en af de tidligste former for vandbehandling kendt for menneskeheden og er en udbredt form for vandbehandling i dag . Moderne afsaltning sker på skibe og i områder af verden, hvor der er vandknaphed . Afsaltningsanlæg er den primære måde at konvertere havvand til drikkevand , og også fjerne forurenende stoffer der findes i vand, så vandet drikkevand

Havvand ikke Fit for Drikkeglas


havvand eller saltvand , er ikke egnet til at drikke på grund af det høje indhold af saltvand . Koncentrationen af saltvand i vand er målt ved parts per million ( ppm ) . Moderat saltholdigt vand indeholder saltvand i de 3. 000 ppm til 10. 000 ppm interval, mens stærkt saltholdigt vand varierer fra 10. 000 ppm til 35. 000 ppm . Havvand er 35. 000 ppm . Havvand forårsager dehydrering på grund af den høje koncentration af saltvand . Det er også forstyrrer din krop på et cellulært niveau , der forårsager dine celler til hydrat i en proces, der kaldes en hypertonisk tilstand .

hvordan naturen Renser Vand


Natur udøver sin egen form for afsaltning gennem en proces, der kaldes det hydrologiske kredsløb . Solen fordamper vand fra overflader som søer , vandløb , floder og havet og skaber vanddamp . Vanddampen blander sig med køligere luft , re-kondenserende at skabe regn eller dug .

Afsaltning som en Industri


afsaltningsanlæg findes over hele verden . I USA er de fundet i kyststater som Californien og Florida . Mellemøsten har mange afsaltningsanlæg på grund af de tørre forhold og mangel på frisk drikkevand .

Afsaltning konverterer havvand til ferskvand i én af to måder : Omvendt osmose kræfter havvand gennem en membran , der fanger salt og andre mineraler , samtidig med at vandmolekyler at passere. Destillation bruger varme til at skabe damp , som derefter kondenseres til at producere vand med en lav salt koncentration og mindre af urenheder der findes i vandet , før destillation .

Det endelige produkt af enten teknologi kan sænke saltvand koncentrationen i havvand 1 til 500 ppm , som opfylder drikkevand standarder i USA .

The Cost of Afsaltning


Afsaltning er en meget dyr måde at rense og give drikkevand , fra 2008 , at den gennemsnitlige udgift producere en hektar-foden af afsaltet vand fra havvand varierede fra $ 800 til $ 1. 400 sammenlignet med $ 200 per acre -fods til vand fra andre forsyningskilder , der ikke behøver afsaltning . Californien har været på forkant med afsaltning bevægelse med planter i flere kystbyer , der tager spørgsmålet om vandrensning frontalt .

Fordele og virkninger af Afsaltning

Fordelene ved afsaltning blive mere synlige , når man tænker befolkningstilvækst, vand kriser i flere kyststater som Florida og Californien , og tørke . Bortskaffelse af affald lavet af afsaltning er en anden bekymring . Sedimentet og saltlage efterladt af afsaltning skal bortskaffes uden at skade andre økosystemer . En teknologi , der kræver enorme startkapital , har miljømæssige ulemper og har en høj cost /benefit- forholdet er sikker på at være et emne for en ophedet debat i de kommende år .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.