hvordan man kan rette høj basisk vand

Du kan finde mange forskellige skoler til at tænke om behovet for at alkalize eller de-alkalize dit vand . Skaberne af vand-ioniserende systemer som Kangen påstand om, at alkalizing din vand kan føre til dramatiske forbedringer i dit helbred . Andre medicinske fagfolk kalde disse teorier langt ude i bedste fald.
Alligevel kan der være fordele for at korrigere din høj-basisk vand . Vand med en sur pH har anti-bakteriel og anti-mikrobielle egenskaber . Undersøgelser har vist, at tranebær , indeholder ascorbinsyre , kan være gavnligt som en forebyggende for maladies som urinvejsinfektioner . Hvis du ønsker at surt dit vand , og dermed korrigere sit høje alkalitet , der er en simpel , omkostningseffektiv måde at gøre det

Du skal bruge: .
Vandbeholder
. Høj -basisk vand .
Tranebærsaft .
Eddike.

Tsk .


1 .
Hæld den ønskede mængde alkalized vand i en vandbeholder . Måle mængden af vand i kopper .
2 .

Mål 1 tsk . af eddike for hver kop vand . En kop vand kræver en tsk . af eddike . 10 kopper vand kræver 10 tskaf eddike og så videre.
3 .
Smag vandet blandingen . Eddikesyre i eddike kan gøre vandet smage en smule off , men det er hvordan du får sure vand den nemmeste og billigste måde .
4 .
Gå videre til at bruge tranebær juice som din syre , hvis eddike smag ikke virker for dig . Til formål at få den tranebærsaft , der ikke indeholder tilsat sukker . Plain tranebærsaft kan være svært at drikke , men det er , hvorfor du skære den med en kop vand pr tsk . Hvis du finder noget problem med 1 tsk . pr kop , kan du endda flytte op til 1 spsk . pr kop , for endnu mere surt vand .

gode råd og advarsler


 • Har dit vand testet . Lokale konsulenttjenester og community colleges ofte har tjenester for at teste jord og vand i dit hjem . Hvis de finder noget ud af normalområdet , vil de ofte har forslag til lokale ressourcer at henvende sig til , for at få problemet løst.
 • Hvis du har alvorlige helbredsproblemer, og du tror det kan være på grund af det vand du drikker , er det bedst at søge råd hos en sundhedsmedarbejder. Du kan opleve nyresygdom eller en anden alvorlig lidelse , der ikke er let korrigeres ved at ændre det, du drikker .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.