krav til fjernelse af underjordiske tanke fra gamle tankstationer

underjordiske tanke er en almindelig type underjordisk tank ( UST -systemer) . Disse systemer består af en tank og den underjordiske rør , der forbinder tanken til en overjordisk komponent . Ifølge EPA ( Environmental Protection Agency ) , kunne betegnes som en UST system , ti procent eller mere af systemet skal være under jorden . Føderale regler gælde for USTs der gemmer olie , som benzin , eller andre farlige stoffer . Når underjordiske tanke skal fjernes fra gamle tankstationer , er der flere krav, der gælder , med henblik på at beskytte miljøet .

Anmeldelse af Kommunernes


Selv om fjernelse af USTs er reguleret af føderale regulativer , staten agenturer også spiller ind . I betragtning af den farlige karakter af at fjerne en underjordisk tank , er det ikke overraskende, at stater har en interesse i deres rette udsendelse. Af denne grund , kræver de fleste , at meddelelsen gives til den relevante statsagentur før udsendelse arbejde påbegyndes . I staten Oklahoma , som et eksempel skal Oklahoma Corporation Kommissionen underrettes 14 dage forud for udsendelse . Hvis fjernelsen tidsplanen er forsinket , skal meddelelse gives til registrering afdeling af administrationsafdelingen , 48 timer før den oprindeligt planlagte dato .

Licensed UST Flytteforretninger


På grund af den farlige karakter af UST udsendelse, arbejdet skal Udfyldes af en certificeret UST remover . Mange af disse afhjælpning entreprenører også udføre andre former for bekæmpelse arbejde , såsom asbest nedskæring , som supplement til UST fjernelse . Godkendelseskrav for disse entreprenører varierer fra stat , men de fleste kræve en vis form for efteruddannelse . Som et eksempel , i staten Oklahoma skal UST flyttefirma fuldføre fire timers efteruddannelse , som er godkendt af staten , hvert andet år , for at opretholde deres UST remover licens .

Jord og Grundvand Sampling


Et af de miljømæssige farer underjordiske gas tanke kommer fra forurening af omgivende jord og grundvand . Af denne grund , skal jord og grundvand prøveudtagning ske før UST fjernelse og efter oprydning . Denne prøveudtagning afgør hvor omfattende oprydning vil være, og afgør , om afhjælpning er udført korrekt . Statslig regulering adskiller sig en smule om detaljerne i denne test . fleste , men er temmelig ens

I Oklahoma prøvetagning skal udføres med tilsyn af en OCC-licens oprydning konsulent . Laboratoriesvar ovenstående forud "action " niveauer skal være indberettet til OCC inden for 24 timer. Efter oprydning , et andet sæt prøver , der skal udføres , og hvis forurening er fundet , kan UST fjernelse entreprenøren nødt til at tilbagebetale tanken ejeren for eventuelle opfyldning , der skal bortskaffes og erstattes .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.