luftforureningens virkninger på amerikansk spædbørn

Luftforurening indeholder forskellige partikler , der kan indåndes . Mens de voksne har mulighed for at filtrere miljøgifte gennem deres næsebor på grund af vejret gennem næsen , spædbørn kan ikke . Som et resultat , kan spædbørn udsættes for at indånde en enorm mængde af luft forurenende stoffer . Virkningerne af indånde forurenende stoffer kan føre til sygdomme , der omfatter astma eller endog for tidlig død

Indånding af miljøgifte


Ifølge kontoret for Environmental Health Hazard Assessment , kan børn være mere modtagelige for luft indånding på grund af hvordan de indånder . I stedet for at trække vejret gennem næsen , ofte børn trække vejret gennem munden . Børn har også ånde hurtigere end voksne , hvilket resulterer i mere luftforurening partikler , der indåndes . Da et spædbarn ikke har haft tid til at udvikle hans immunforsvar og organer , kan indånding af luftforureningen være til skade for dem .

Ozon Effekter


Et spædbarn kan udvikle overfølsomhed over for forurenende stoffer som hans åndedrætsorganerne udvikler sig. Forurenende stoffer i luften kan føre til respiratorisk skader . Ozon er en gasart , der er skabt gennem smog luftforurening . Smog er udviklet fra kemiske reaktioner dannes ved skorstene eller rørhaler fra en bil . Når et spædbarn inhalerer ozon , vil hans lunger blive angrebet af gassen . Dette kan medføre bronchiolitis , eller betændelse i lungerne . Ozon kan også forårsage udvikling af hvæsende vejrtrækning og hoste hos spædbørn .

spædbarnsdød


Der er en sammenhæng mellem indånding af luftforurening og spædbarnsdød . En artikel udgivet af UCLA , " Air Pollution indvirkninger på spædbørn og børn, " bemærker , at spædbørn , der bor i områder med høj luftforurening forurening har en øget risiko for børnedødelighed . At blive udsat for kulilte og kvælstofdioxid kan sætte en barnets liv i fare . Risikoen for død er større i det første leveår .

hospitalsophold


Når et spædbarn udvikler luftvejssygdomme, han er mere sandsynligt, at kræve øgede hospitalsophold . Ifølge Clean Air Plus , babyer , der havde en højere eksponering for luftforurening havde op til en 10 procent chance for at blive indlagt med bronchiolitis inden for deres første leveår .

Andre overvejelser

Indånding af luftforurening ved en mors graviditeten kan have en uønsket virkning på fosteret 's udvikling . Dette kan senere få indflydelse på barnet . Et spædbarn kan blive født med lav fødselsvægt , kan blive født for tidligt , eller udvikle hjerte defekter, som vil kræve en langvarig behandling . Føtal nyrefunktion , såsom skader på hjernen , kan også være resultatet af indånding luftforurening ved en graviditet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.