medicinsk ilt regulator

Oxygen regulatorer bruges hver dag af sundhedspersonale , fra EMTs til sygeplejersker og læger

Definition


En medicinsk ilt regulatoren er defineret som en enhed , der giver mulighed for et bestemt beløb af ilt til at flyde til en patient .

Typer af tilsynsmyndigheder


Der findes flere typer af ilt myndigheder, herunder dobbelt lumen og enkelt lumen . Hver af disse har forskellige modeller der gør det muligt for forskellige ilt flow indstillinger .

Dual Lumen


Den dobbelte lumen er defineret som en regulator , som er lettere og mere kompakt . Den har en særlig messing membran , som øger pålideligheden og ydeevnen . Den dobbelte lumen kun giver mulighed for en strøm af nul til seks liter ilt per minut . Det har 11 flow -indstillinger og messing kernen giver mulighed for bedre sikkerhed . Den særlige håndtag gør det nemt for geriatriske patienter til at stå af og på .

Single Lumen


Det indre lumen er defineret som en , der også lader patienter har en lettere og mere kompakt regulator /tank . Den fælles lumen vejer omkring 14 ounce og har seks flow indstillinger , hvoraf tre er kontinuerlig . Messing stempel er sikrere end aluminium modstykke .

Invacare

Invacare er et mærke af regulator , der har en model med en samlet længde på mindre end fire inches og vejer kun 6,9 ounce De har også modeller med særlige håndtag til gigtplagede patienter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.