næringsstofanalyser protokoller

Hvad enten du vil gøre et næringsstof analyse for en skole eller et hospital , der er et par protokoller , der skal følges . Det amerikanske Department of Agriculture ( USDA ) har en guidebog kaldt næringsstofanalyser protokoller til at hjælpe med denne proces .

Saml Nødvendige materialer


Ifølge USDA 's næringsstofanalyser protokoller guidebog , at det første skridt at foretage en næringsstof analyse samle op de materialer , der skulle , såsom menuer , opskrifter , ingrediensliste , beskrivelser af fødevarer , og de ernæringsmæssige oplysninger om disse ingredienser og fødevarer . Hvis du laver en næringsstof analyse for en skole , eller skoledistrikt , eller et hospital , eller en gruppe af hospitaler , så de oplysninger, du har brug for at samle kommer fra det sted , eller steder , gør du analyse for .

Tilføjelse Information til Database


Ifølge USDA , en anden næringsstofanalyser protokol er at sætte de indsamlede oplysninger til det lokale næringsstof database. Dette omfatter tilføjelse af oplysninger indhentet fra menuerne , sætte i nye opskrifter , og sætte i nye ernæringsmæssige oplysninger om fødevarer og ingredienser, der allerede anvendes , eller som vil blive gennemført efter din analyse er færdig .

Analyse af data


slutprotokollen er ved at analysere de indsamlede . Dette bør ske i tråd med de mål at skolen , skoledistrikt , eller hospital du laver analysen for har i forhold til ernæring . For eksempel, hvis du laver en analyse for et hospital med henblik på at forbedre ernæring af diabetes patienter , så bør du analysere deres nuværende menuer med ernæringsmæssige retningslinjer for diabetespatienter i tankerne . I dette tilfælde bør ting som alfalipidsyre og vitamin B være en del af patienternes ernæring .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.