rf strålingssikkerhed

Elektromagnetisk stråling er oprettet, når elektriske og magnetiske flytte sammen i bølger . En del af det elektromagnetiske spektrum , radio frekvens ( RF ) stråling er den kategori af elektromagnetiske bølger , som omfatter radio-og mikrobølger , da de er udsendt fra en antenne . Radiofrekvensstråling bruges af telekommunikationsindustrien at sende data via mobiltelefoner , personsøgere , satellitkommunikation , radio , business telefon og kommunikation i nødsituationer

FCC Politik


På grund af Danmarks Miljøundersøgelser Policy Act fra 1969 , Federal Communications Commission ( FCC ) er forpligtet til at evaluere effekten af RF -emissioner på det menneskelige miljø . Det gælder kun for FCC-regulerede sendere . De sætter sikkerheden niveauer af RF feltstyrke til 300 kilohertz til 100 gigahertz efter indstilling fra det nationale råd for strålingsbeskyttelse og målinger.

virkninger på mennesker


Høje niveauer af RF stråling kan forårsage opvarmning af organisk væv . Niveauer af denne type bruges i mikrobølgeovne at lave mad og industrielle applikationer . Lave niveauer af RF stråling ikke varme organisk væv , og der er ingen tegn på skadelige virkninger på mennesker .

Specific Absorption Rate for Cellphones


FCC begrænses omfanget af RF stråling af mobiltelefoner til 1,6 watt per kilogram af Specific Absorption Rate (SAR ) i RF-emissioner , men den nøjagtige sats varierer fra telefon til telefon . FCC hjemmesiden kan du indtaste FCC ID-nummeret som regel findes under batteriet på telefonen for at kontrollere telefonerne specifikke RF -emission oplysninger .

Cellphone Strålingssikkerhedscentret


Selv om det er rigtigt, at en mobiltelefon udsender RF stråling , virkningerne af lave niveau RF på mennesker er ukendt , i henhold til OSHA . FCC kræver cellphone fabrikanterne til at indberette strålingsniveau hver mobiltelefon udsender . I henhold til FCC , den bedste måde at begrænse eksponering er afstand. FCC anbefaler at bruge et headset til at holde telefonen væk fra dit hoved og begrænse din radiobølger.

Mobiltelefoner og medicinske faciliteter

Nogle medicinske faciliteter har politikker , der begrænser brugen af mobiltelefoner som følge af , at RF -emissioner , der kommer fra mobiltelefoner kan forstyrre RF-emissioner , der kommer fra det medicinske udstyr . Ingen institution undersøger disse politikker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.