røg evakuering krav

Find ryge i dit hjem kan være skræmmende . Hvis de ikke håndteres korrekt , kan røgen skabe en brand . Nogle årsager til brande er ubemandede ovne , elektriske ledninger og børn, der leger med tændstikker . Under en evakueringsplan kan redde både dit liv og din families liv så godt. Sørg for at planlægge og praksis for din evakuering . Med en plan , vil du vide , hvad de skal gøre i tilfælde sådan en nødsituation opstår .

Oprette en plan


Etablere en plan for, hvordan du og din familie kommer til at sikkert forlade dit hjem . Når brandalarmen ringer , skal alle stå op og forlade huset øjeblikkeligt . Har du ikke nogen forsøg på at lede efter røg eller brand . Selv midt om natten , bør du og din familie ved, hvor at afslutte.

For din plan , skal du bestemme to udgange dig og din familie vil bruge . Hvis der ikke er nogen måde at komme til den første afkørsel , vil der være en backup plan for sikkert ud af hjemmet . Du bør også bestemme andre metoder til spændende dit hjem ( dvs. at springe ud af vinduet ) .

Beslut et møde sted i tilfælde af brand eller nødsituation . Dette er vigtigt for enhver form for evakuering . Når familien er på deres møde sted, bør et medlem tælle alle til at sørge for ingen er i huset . Vær sikker på at kalde 9-1-1 for at sikre, brandmænd kommer til dit hjem .

øve planen


Du og din familie bør praksis denne plan mindst en gang eller to gange om året. Dette vil hjælpe dig alle huske planen. Vær sikker på at gøre det sjovt for de yngste medlemmer af familien som godt . Det vil hjælpe dem til bedre at huske det , især hvis en brand opstår , når de er i hjemmet med deres babysitter . Skab en tjekliste over , hvad der skal ske i løbet af planen . Dette vil gøre for en glattere og mere sikker evakuering .

Nødudstyr


Sørg for at du har det rette udstyr til at gennemføre evakueringsplan . Udstyre hver soveværelse med en lommelygte . Har en flugtvej stigen og netto ved vinduet , som du kan få fat i for hurtig spændende . Opbevar stigen i en ovenpå værelse og nød netto i garagen eller skuret .

Hver etage af huset skulle have en brandslukker . Kun de voksne i din familie skal vide , hvordan du bruger ildslukker . Få dem placeret på en tilgængeligt område.

Endelig kontrollere alle brandalarmer i dit hjem . Teste dem for at se om de virker . Hvis de ikke gør det, erstatte dem med et nyt batteri . Vær sikker på at tjekke dem mindst en gang om året .

Alle ældste medlemmer af din familie , bør også være udstyret med en mobiltelefon . En mobiltelefon er en nem og tilgængelig måde at rapportere brande og andre nødsituationer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.