CPR uddannelsesstipendier

CPR viden kan være meget vigtigt at have , især hvis du har børn eller arbejde i et miljø , hvor denne form for uddannelse kan være nødvendig ( dvs. arbejde med ældre eller arbejder i en fysisk aktiv job) . De fleste CPR uddannelse kræver et gebyr . Men der er flere tilskud , der er tilgængelige for store grupper og enkeltpersoner , der søger at modtage undervisning . Hertil kommer , også mange CPR uddannelse klasser har en udvidet AED certificeringsprogram , der gør det muligt for enkeltpersoner at blive certificeret i at drive en automatisk ekstern defibrillator .

National Emergency Medicine Association


The National Emergency Medicine Association ( NEMA ) tilbyder et tilskud program til at hjælpe med at uddanne grupper af enkeltpersoner , især ikke-profit grupper , der arbejder med børn eller voksne inden for sundhedspleje samfund . NEMA har tre niveauer af hensyn til at modtage et tilskud . Den første til at modtage vederlag , er ligeledes non-profit grupper, der beskæftiger sig med koronar traumer og hjerte wellness programmer . Den anden for at modtage betragtning, er dem , der beskæftiger sig med alle typer af traumer . Den tredje og sidste overvejelse går til grupper , der beskæftiger sig med traumer forebyggelse og årsagen til traumet . NEMA tilskud forslag bør indsendes direkte til formanden for NEMA mod vederlag på at modtage tilskud til at finansiere CPR uddannelse .

Kelly A. Herzog , formand
National Emergency Medicine Association
P. O. Box 69
Nottingham , MD 21128
410-256-3474
nemahealth. org /organisation /grants. htm

Amerikansk Røde Kors


Den amerikanske Røde Kors tilbyder også forskellige tilskud til at modtage CPR uddannelse gennem individuelle kontorer i stater og byer i hele USA . En person eller gruppe af personer , der ønsker at gennemføre CPR uddannelse , bør kontakte sin lokale Røde Kors- kontor for at forhøre sig om eventuelle tilskud til at gennemføre hele uddannelsen eller om nogen gratis certificering programmer, der også kan tilbydes .

redcross. org

amerikanske CPR Training


En anden stor ressource for modtagelse eventuelle bevilge penge til både CPR og AED træning er den amerikanske CPR Training Association . Denne gruppe giver tilskud til forskellige organisationer , herunder større selskaber og mindre virksomheder , såvel som enkeltpersoner søger at fuldende deres CPR -og /eller AED certificering . Typisk , der modtager tilskud gennem amerikansk CPR uddannelse vil tilmelde gruppen eller enkeltpersoner i både CPR og AED uddannelse , og finansiering til AED uddannelsen kan også gives eller stærkt nedsat .

amerikanske CPR uddannelse
565 Westlake St. , Bygn 100
Encinitas , CA 92024
760-944-048
CPR-trænings- classes. com /AED_Grant. htm


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.