EF-beredskabsforanstaltninger uddannelse

Du kan være bekendt med listen over leveringer til at have ved hånden i hjemmet i tilfælde af en nødsituation-lanterner , ekstra batterier , ikke-fordærvelige fødevarer og masser af vand . Du kan have samlet disse elementer i en nødsituation kit , kortlagt en flugtvej fra dit hjem , der er nedsat et møde sted og udpegede en out-of-state kontakt til familiemedlemmer , bør katastrofe strejke . Disse er alle væsentlige for at være forberedt som en husstand for en nødsituation , men for udbredt katastrofe , er akut uddannelse som et fællesskab lige så vigtigt .

Hvorfor er det nødvendigt?


Når udbredt katastrofen rammer , er der ingen garanti for , at kommunikationstjenester vil være til rådighed . Selv hvis de er , vil 911 operatører blive oversvømmet med opkald . Brandvæsenet , politi afdelinger og hospitaler vil blive strakt til det yderste og må ikke være tilgængelige. Vejforhold kan forhindre redningsmandskab i at nå frem områder, der er hårdest ramt . Almindelige borgere vil henvende sig til hinanden for at få hjælp .

Fordele


At sikre, medicinske og overlevelse behov imødekommes i dit eget hjem er dit første fastsættelse af arbejdsplanen. Når du har opnået det , hvis du er i stand til at hjælpe dem , der har brug for hjælp i dit nabolag eller arbejdsplads-de ældre , handicappede eller enhver person, hvis sikkerhed er truet-de vil ikke vente til alarmtjenesterne nå dem .

belønningen er rigelig


Ifølge Citizen Corps , efter at Mexico City jordskælvet i 1985 var 800 mennesker reddet af almindelige borgere , der var villige til at hjælpe . Men , 100 mennesker omkom i forsøget på at hjælpe andre . Ønsker at hjælpe , er det første skridt , men at blive uddannet kan forhindre tab af dit eget liv i løbet af besparelse andres .

Tilgængelig Uddannelse


Community Emergency Response Team ( CERT ) uddannelse , oprettet i 1985 af Los Angeles City Fire Department og vedtaget af Emergency Management Institute og National Fire Academy , forbereder borgerne til at træffe foranstaltninger i tilfælde af en udbredt katastrofe . Deltagerne lærer , hvad man skal gøre i medicinsk og brand nødsituationer . De lærer eftersøgnings-og rednings teknikker og teamorganisering . Ved afslutningen af kurset , deltager deltagere i en katastrofe simulation designet til at vurdere, hvad de har lært . CERT er tilgængelig i alle 50 stater . Hvis det ikke er tilgængeligt i dit lokalsamfund , CPR og førstehjælp kurser tilbydes på community colleges , brandstationer og hospitaler .

Kom involveret

Uddan dig selv og derefter dele den med dine naboer og kolleger . Programmer som Kort dit nabolag ( MYN ) , som findes i staten Washington , og som tildeles i 2009 Internationale Sammenslutning af Emergency Managers ' First Place FOLKEOPLYSNING Award , skaffe ressourcer til dig at vurdere de evner af dine naboer og til at sætte en handlingsplan på plads for når det utænkelige sker . Borgerne Korps udtrykker det på denne måde : "Vi har alle en rolle i hjembyen sikkerhed Citizen Corps beder dig om at omfavne det personlige ansvar for at være forberedt , til at få undervisning i førstehjælp og nødhjælp kvalifikationer og til frivilligt at støtte den lokale nødsituation responders . katastrofehjælp , og sikkerheden i samfundene. "


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.