LDPE egenskaber

Du skal bruge:
Plakat papir
. Markører .
Pjecer .
Barkflis .

Low-density polyethyline eller LPDE , er en type af film bygget for strukturelle styrke og modstand mod stød og kemiske opdeling . Som alle film , er det fysisk beskrives som et stykke plastic meget længere og bredere end det er tyk . Det er almindeligt anvendt i applikationer , hvor korrosionsbestandighed er nødvendigt, men høje temperaturer og filmens stivhed er ikke problemer.

Fysisk Udseende


LDPE film kan være mange farver , tætheder og tykkelser . Dens primære særlig egenskab er dets evne til at fastholde integritet og samtidig være strukket eller på anden måde deformeret . Denne ejendom af LDPE film er mest iagttages i plastikposer konstrueret af det , såsom trash tasker, der kan modstå en stor belastning , før deres struktur er truet .

Moleculare Kæder i LDPE


LDPE er på den molekylære niveau , som er bygget af kæder af monomere ethylen , som kan variere i længde og i hvor meget forgrenet de gør . Længden af disse kæder vil bestemme tætheden af plastfolie samt dens specifikke egenskaber.

Chain Forgrening


Fordi LD har mere kæde forgrenet end andre plastfolier , molekylerne er mindre i stand til at interagere . Dette reducerer den samlede stivhed af alle LPDE film i forhold til andre ikke-LDPE plast film . Denne egenskab gør det også mere modstandsdygtig og modstandsdygtig over for slitage eller punktering , hvilket gør det til et ideelt plast til brug i en bred vifte af applikationer , som kræver nogle stretching , såsom skraldeposer , is bakker og kabel sheathes .

Genbrug og Breaking Down


Den molekylære struktur af LDPE gør det muligt at være helt genanvendes til en række forskellige anvendelser , fra plastkomponenter i legetøj , flaske hætter og farvebånd til bløde udfylde puder og tøj . Hvis ikke genanvendes, LDPE anses nonbiodegradable , da det vil tage flere århundreder at nedbryde . Nylige undersøgelser i forbindelse med anvendelsen af bakterier til frasorteret LDPE have haft en vis succes med at bryde det ned meget hurtigere , og forskning sker på dette område .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.