Massachusetts MSDS love

Massachusetts har ret til at vide ret, der regulerer brugen af kemikalier i offentlige arbejdspladser . Da loven blev indført i 1984 , det regulerede private virksomheder så godt, men i dag den føderale regering overvåger brugen af kemikalier i private virksomheder . Ret til at kende loven regulerer etiketter , sikkert arbejde procedurer , medarbejderuddannelse og korrekt brug af materiale sikkerhedsdatablade ( SDS) .

Adgang til MSDS


Materiale sikkerhedsdatablade detaljeret beskrivelse af alle vigtige oplysninger om en kemisk , herunder potentielle farer og bedste praksis for sikker håndtering . Massachusetts har en liste over kemikalier, som kræver MSDS når de findes på en byggeplads . Hvis et produkt er fremstillet af én procent eller mere af kemiske på listen , skal MSDS for , at kemiske være til rådighed for de ansatte . Ret til at vide ret i Massachusetts kræver offentlige arbejdsgivere til at give adgang til SDS for hver kemiske anvendes i deres virksomheder .

Etiketter


Kemikalier , der er gemt i lukkede containere , der er større end en gallon eller vejer mere end fem pounds skal mærkes , med navnet på den kemiske inde tydeligt synlige . Hertil kommer , opregner de nationale Fire Protection Association ( NFPA ) 49 kemikalier , der skal være mærket med en godkendt NFPA mærket, når de er gemt i beholdere på mere end fem gallons eller tungere end 30 pounds .

Uddannelse


I Massachusetts , skal arbejdsgiveren føre optegnelser over alle medarbejdere træning i forbindelse med potentielle kemiske farer , hvordan læse en MSDS og sikker praksis , når der arbejdes med farlige kemikalier . Nye medarbejdere skal uddannes inden for 30 dage leje , og alle medarbejdere skal gennemføre regelmæssige årlige træning . Uddannelse poster for hver medarbejder skal forblive på stedet , så længe den ansatte er med virksomheden . Hver post skal indeholde navnet på den medarbejder, trænere han arbejdede med , og de datoer , der alle træninger har fundet sted .

ret til oplysning Udstationering


Offentlige arbejdsgivere er omfattet af Massachusetts ret til oplysning lovgivning skal skrive ret til at vide arbejdsplads meddelelse i et synligt område, der er tilgængelig for alle medarbejdere i bygningen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.