OSHA krav til sikkerhedsbriller

Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) kræver den amerikanske regering til at indstille sikkerhedsregler for virksomhederne og for at håndhæve dem . Arbejdstagere nødt til at bære personlige værnemidler til enhver opgave , der kan skade deres helbred . Øjenskader er en af de nemmeste skader at undgå, hvis arbejdstagerne slid øjenbeskyttelse. OSHA bestemmer arbejde indstillinger , der har brug for sikkerhedsbriller , godkender de materialer de er lavet af , og kræver uddannelse .

Krav


OSHA kræver, at arbejdsgiverne at afgøre, hvilke farer der er på arbejdspladsen, og hvilke personlige værnemidler der er behov for , herunder beskyttelses briller. Arbejdsgiverne er nødt til at vælge , levere, og opretholde sikkerhedsbriller nødvendige for at beskytte arbejdstagerne og sørge for, briller korrekt pasform medarbejdere , der har til at bære dem . Arbejdsgiverne er nødt til at uddanne arbejdere , hvordan man bærer sikkerhedsbriller ordentligt , og hvordan man tager sig af dem . OSHA samarbejder med den amerikanske National Standards Institute ( ANSI ) , som fører tilsyn skabelse af retningslinjer , der påvirker erhvervslivet, er at anbefale kvalitet udstyr til beskyttelsen af arbejdstagerne .

Farer


Der kan være øjenskader i enhver arbejdsplads , men skader er mere sandsynligt at ske i fabrikker eller blandt håndværkere , såsom mekanik og tømrere . Ifølge Bureau of Labor Statistics , tre af fem arbejdstagere i en undersøgelse af 1. 000 øjenskader lidt skade, når de ikke bruger sikkerhedsbriller . Næsten 70 procent af skaderne var fra gnister , flyvende partikler eller faldende genstande rammer øjet . Kemikalier forårsagede en af de fem øjenskader . Andre fandt sted, da værktøjer smuttede , eller genstande som kæder , tove eller grene svingede ind i en arbejdstagers øje .

Typer af Øjenbeskyttelse


Sikkerhedsbriller burde have slagfast linser fremstillet af polycarbonat , eller et materiale , der er godkendt og mærket , så de opfylder ANSI -standarder . Sikkerhedsbriller med sideafskærmning beskytte arbejdstagernes øjne fra partikler , der kan flyve ind i dem . Nogle sikkerhedsbriller er tonede til at beskytte øjnene mod skadelige stråler . Face skjolde bruges ofte sammen med sikkerhedsbriller , når medarbejdere arbejder med kemikalier , varme , blænding og svejsning materialer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.