Røde Kors CPR -protokollen

Amerikansk Røde Kors CPR -protokollen fremmer en blanding af brystkompressioner og redning vejrtrækning for ofre , der er bevidstløse og viser ingen andre tegn på liv . Ligegyldigt hvilken protokol en responder bruger , CPR fordobler chancen en person vil overleve en kardiel hændelse , University of Washington , siger

tegn på liv


Røde Kors -protokollen kræver en redderen at fastslå, om et offer viser tegn på liv . En redningsmand forsigtigt ryster offer, spørger, om han er OK . Hvis offeret ikke svarer , de responder kalder 911 .

ABC Vurdering


Den Røde Kors følger ABC -metoden ( luftveje , vejrtrækning , cirkulation ) i vurderingerne . Respondenter vippe hovedet tilbage for at åbne luftveje og check for forhindringer , så lyt til vejrtrækningen , og hvis et offer ikke trækker vejret , respondere begynder brystkompressioner med en hastighed på to vejrtrækninger gennem munden for hver 30 kompressioner . Denne sats er den samme for voksne , børn og spædbørn .

brystkompressioner


Håndværktøj positionering og kraft, komprimeringer afhænger offerets alder . Røde Kors retningslinjer kræver to hænder i brystet centrum for alle 12 eller ældre , med komprimering til en dybde af 1 1 /2 til 2 inches . For børn under 12 år, en eller to hænder hvile i midten af brystet , og komprimeringer er 1 til 1 1 /2 inches . Til spædbørn , bør to eller tre fingre hvile en finger bredde under brystvorterne , komprimeringer er 1 /2 til 1 tomme dyb

Tidsramme


Brystkompressioner fortsætter indtil hjælpen kommer , indtil responder udstødning hans energi eller offeret . viser tegn på liv .

Automatiseret defibrillator

Hvis en automatisk ekstern defibrillator eller AED , er til rådighed til at analysere offeret , og det rådgiver et chok i brug , så gør det og derefter genoptage to minutter eller cirka fem cyklusser af CPR før de tillader AED til reanalyze offeret .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.