abdominal skader som følge af sikkerhedsseler

Bruger sikkerhedssele redder liv . Det er derfor, mange lande har vedtaget sikkerhedssele love , der kræver , at folk i at flytte køretøjer sikkert være spændt fast i. Men kan sikkerhedsseler også forårsage abdominale skader under trafikulykker , hvor biler kommer til en pludselig stå, og organer stikken frem i selerne .

Historie


Risikoen for abdominal skade fra brug af sikkerhedssele har været kendt i årtier , bemærker Online Advokat Source . Imidlertid har bilfabrikanterne modstået forskellige foranstaltninger til at ændre køretøjer , så bagsædet har også tre-punktssele systemer , som kan mindske risikoen for skader . I 1967 foreslog National Highway Safety Traffic Administration lovgivning , som ville have krævet tre -punkts sikkerhedsseler i bagsædet . Denne indsats mislykkedes . Til sidst blev bilfabrikanterne forpligtet til at installere tre -punkts sikkerhedsseler på bagsiden siddepladser , men den bageste midterste position i de fleste biler stadig normalt kun har en hoftesele .

Design


Frontalkollision er den type bil kollision sandsynligvis resultere i maven skader fra sikkerhedsseler , ifølge Online advokat Kilde 's hjemmeside . Folk er sikret ved en tre -punkts sikkerhedssele er mindre tilbøjelige til at opretholde sikkerhedssele skader end dem, der anvender hoftesele alene. Det er fordi folk kun iført hofteseler kan blive slynget fremad , således at sikkerhedsselen graver ind på maven . En skulder bælte kan hjælpe med at forhindre abdominal skader ved at holde overkroppen på plads .

Risiko for personskader


Dødeligheden af mennesker, der er involveret i sammenstød , mens der ikke brug af sikkerhedssele er typisk mere end det dobbelte af dem iført sikkerhedsseler , ifølge en undersøgelse foretaget af forskere på University of North Carolina School of Medicine . Forekomsten af abdominal skade var det samme blandt dem , der bar sikkerhedsseler og dem, der ikke gjorde. Men , det spektrum af tilskadekomne organer var anderledes blandt de to grupper .

ydre skader


skrammer på det sted , hvor sikkerhedsselen rører maven ofte forekommer i mild bilulykker , ifølge en 2006 Medscape artikel af dr . J. L. Greingor og S. Lazarus . Dette er dog kun en overflade skade og udgør ingen alvorlig medicinsk trussel . Det bør forsvinde efter et par dage . Mens slid skader ikke selv er alvorlige , kan de være tegn på indre skader , der kræver lægehjælp .

indre kvæstelser

Det er ifølge Medscape , den mest almindelige type af sikkerhedssele skade , med undtagelse af subkutan blå mærker , som kan optræde fra sikkerhedssele slid . Faktisk er det ikke ualmindeligt, at brystbenslymfeknuderne brud på grund af sikkerhedssele brug for at øge tredobbelte efter indførelsen af statens lovgivning Mandatproceduren brug af sikkerhedssele, ifølge Medscape . Gastrointestinale skader er også almindelige.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.