anbefalet praksis vedrørende statiske elektricitet i en tankbil

tankbiler er store sættevogne , der holder væske til transport . Ofte er denne væske opbevares nedkølet og forseglet fra omverdenen . Andre gange er dog, denne væske brandfarligt , såsom benzin . For at stoppe brændstof fra at blive antændt , mens det er i en tankbil , der er procedurer anbefales at holde føreren , og alle andre , der kan blive udsat for risikoen , sikker .

Grundstødning


Den første anbefalede procedure for behandling af ophobet statisk elektricitet i en tankbil , er at jorden er det . Jordforbindelse betyder, at du giver en sti , så den akkumulerede elektricitet strømme fra lastbil og ind i jorden , " grounding "det . Det mindsker risikoen for statisk elektricitet antænde brændbare væsker i bilen , enten mens det er fyldning eller ud på vejen . Chauffører kan jorde lastbiler ved hjælp af en simpel , bærbar spænde system .

Overvågning


Et andet anbefalede praksis , ifølge Newson-gale. com , er at have et system , der overvåger den statiske ladning i tankskib . Denne overvågning bør være tilsluttet til lastbil samt til den enhed , der fylder vognen. Hvis en statisk opladning er fundet i tankskibet , måske på grund af forkert jordforbindelse procedurer , så ingen brændstof vil flyde ind lastbilens indeslutning enhed . Skærme har normalt et grønt lys til at angive nogen statisk elektricitet og et rødt lys for at angive en statisk opladning er til stede .

Bestil


Mens overvågningen og jordforbindelse er begge procedurer , der beskæftiger sig med statisk elektricitet , skal de også gøres i den rigtige rækkefølge og på det rigtige tidspunkt . For eksempel , før tankbil er lastet eller slukket indlæst , bør overvågningssystemet skal tilsluttes til den. Da skal den lastbil have jordforbindelse for at fjerne enhver statisk beregning på kroppen . Når overvågningen lyset skifter fra rød til grøn , kan den losning procedure fortsætter sikkert .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.