ansvar evakuering koordinatorer

Selvom nødsituationer ikke kan forudsiges , kan de reelt styres ved hjælp af planlægning og organisation . De fleste skoler , virksomheder , hospitaler og offentlige institutioner skaber Nødevakueringsprocedurer at maksimere sikkerheden og minimere skader . En vigtig del af en evakueringsplan er den institution i en evakuering koordinator . Evakuering koordinatorer udfører en lang række ansvaret for at sikre trivsel for alle i en nødsituation .

Post og Circulate evakueringsplan


Evakuering koordinatorer bør post og cirkulere evakueringsplan , således at alle medarbejdere og personale er bekendt med alle aspekter af planen . Planen skal også revideres og ajourføres med jævne mellemrum for at opretholde maksimal effektivitet .

uddelegere ansvar


Evakuering koordinatorer er ansvarlige for at informere personalet i alle nødevakuering procedurer, således at i tilfælde af en nødsituation , som hver person ved hvor man kan afslutte , nøjagtigt, hvad deres individuelle ansvar er, og hvem de er ansvarlige for .

Udpeg Møde Site


Evakuering koordinatorer er ansvarlige for at informere alle medarbejdere og personale på de udpegede mødet site . De bør også give personalet en liste over personale i deres ansvarsområde , så de ansatte kan udføre en optælling på de udpegede mødet websted for at sikre , at alle er til stede .

Kontroller Evakuering


I tilfælde af en evakuering , koordinatorer er ansvarlige for at sikre, at planen er blevet fulgt, og at alle medarbejdere og personale har været sikkert evakueret fra bygningen . Koordinatorerne skal også sørge for , at personalet har ført deres forpligtelser og deres udpegede områder .

Kommunikere med First Respondere

Det er evakueringen koordinatorens ansvar at kommunikere med reagere redningsmandskab . Når politifolk , brandmænd eller andre nødsituationer fagfolk ankommer , skal evakueringen koordinatoren fortælle dem , hvad nødsituation er indtruffet , som , hvis nogen stadig er inde i , hvem der er skadet , handicappede eller kræver særlig opmærksomhed , og andre oplysninger relevante for den nødsituation .

Kontroller Re-Entry

Når der opstår en nødsituation , evakueringen koordinatoren er ansvarlig for at opretholde kommunikation med nødhjælp personale til at holde sig orienteret om, hvornår bygningen er sikkert for re-entry . Når evakueringen koordinator er blevet fortalt at bygningen er sikker , det er hans eller hendes ansvar at advare alle medarbejdere og personale til at vende tilbage til bygningen .

Lette Drills

Nøglen til en vellykket bygning evakuering er forberedelse . Med henblik herpå er det evakueringen koordinatorens ansvar at lette regelmæssige evakueringsøvelser for at sikre alle i bygningen er komfortabel og velkendt med evakueringen rutine .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.