arsenik og vand filtrering

Arsen er et meget farligt giftstof , at rigtig syg og dræber ved at opbygge i kroppen gennem gentagne forbrug af lave doser . Det er det, der gør arsen så farlig , som den tid, du begynder at føle sig syg , du har været forgiftet i lang tid . Mens arsen er til stede i jordskorpen over hele verden , kan du filtrere den ud af vandet

Arsen


Arsen indgår grundvand som overflade- og regnvand siver gennem klipper , der indeholder mineralet . Det kan også gå i vandet via afstrømning fra industrien og fra træ , der er behandlet med beskyttelsesmidler . Fossile brændsler kaster arsen i luften , hvor det deponeres på jorden og udvasker ind med regn og overfladevand . Langsigtet arsenikforgiftning forårsager kræft i lunger , hud , nyrer og blære . Ud over kræft , opstår hudsygdomme som ændringer i pigmentering og fortykkelse . Disse to betingelser synes først , efterfulgt af kræft efter ca 10 år . Dog arsenikforgiftning andre årsager symptomer der varierer så meget at gøre arsenikforgiftning identifikation meget vanskeligt .

sikre grænser


The World Health Organization ( WHO) og Environmental Protection Agency ( EPA ) mener begge, 0,01 ppm at være sikker grænse for koncentrationen af arsen i vand . WHO mener , at en nedre grænse er berettiget , men at det ville være for lille til at praktisk foranstaltning . Vand med arsen er sikkert for badning og rengøring , da arsen ikke absorberes gennem huden . Arsenik-snøret vand er ikke sikkert at drikke og madlavning .

Filtrering Metoder


Traditionelle kulfiltre og vand blødgøring systemer er ikke effektive til at fjerne arsen , men du kan bruge dem sammen med effektive arsen filtreringssystemer. Den bedste filtrering til jobbet , er destillation og omvendt osmose . Begge disse metoder er fælles for at fjerne andre forurenende stoffer og levere små partier af rent vand . Den lille mængde , at disse systemer rense per dag ikke gør dem ideelle til behandling af alle husstandens vand , men vil levere en rigelig mængde til madlavning og drikkevand .

Destillation


Destillation kræver opvarmning af vand , indtil det bliver damp , hvorefter den stiger til et rør der er knyttet til en anden tank , hvor det køler og kondenserer til rent vand . Resten i bunden af den første tank er sedimenter og urenheder i vandet . Destillation er meget effektive til at fjerne tungmetaller som krom , bly , kobber , kviksølv og cadmium . Mineraler som barium , arsen , natrium , selen og fluorid bundfald ud så godt . Mange af disse tungmetaller har alvorlige sundhedsmæssige risici , herunder kræft og udviklingsmæssige problemer hos børn . Det er et effektivt system , men det er kun i stand til at gøre små partier på et tidspunkt .

omvendt osmose

Omvendt osmose er et system , der bruger en membran fuld af ekstremt fine porer for at filtrere vandet . På grund af størrelsen af porerne , fjerner omvendt osmose næsten alt fra vand , herunder bakterier , vira , parasitter , mineraler og tungmetaller . Da det er så fint , er det typisk en del af et system, der bruger andre filers som et kulfilter først for at fjerne større sediment og forbindelser , der kan blokere systemet . En endelig skudt af en desinfektionsmaskine som ultraviolet lys og vandet er helt rent . Det er en grundig system , men spilder en masse vand , og det er langsom .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.